Hızlı Flash öğrenmek için!

Adobe Flash CS4 Professional'ı hızlı, kolay ve kapsamlı öğretmeyi amaçlayan kılavuz yayınlandı...

Hızlı Flash öğrenmek için!

Yıldız Holding Bilişim Grubu şirketlerinden Medyasoft, Adobe Flash CS4 Professional'ı hızlı, kolay ve kapsamlı öğrenmenin yolunu sunmak için ActionScript 3.0 Yetkili Eğitim Kılavuzu'nu yayınladı.

ActionScript 3.0 Yetkili Eğitim Kılavuzu ile Flash dosyalarına etkileşim eklemeyi öğrenmek, Timeline'ları ve animasyonları kontrol etmek, olay işleyici fonksiyonlar oluşturmak, verilerin, metinlerin, videoların, seslerin, resimlerin yüklemek ve bu bileşenlere etkileşim uygulanmasını kontrol etmek mümkün.

Adobe Flash CS4 Professional için ActionScript 3.0 Yetkili Eğitim Kılavuzu 14 ders bulunuyor. ActionScript'i öğrenmek için gereken temel konuları kapsayan kılavuz, programı daha üretken bir şekilde kullanmaya imkan sunuyor ve sayısız ipucu ve teknik bilgi içeriyor.

Adobe Flash CS4 Professional için Actionscript 3.0 Yetkili Eğitim Kılavuzu, Adobe Türkiye Distribütörü Medyasoft tarafından tüketiciye sunuluyor.

Diğer kitaplar

Diğer kitaplar

Medyasoft Kitaplığı'nda 13 kitap bulunuyor...

Adobe Flash CS4 Professional için ActionScript 3.0 Yetkili Eğitim Kılavuzu'na ek olarak, Medyasoft kitaplığında, Adobe Acrobat 9 Yetkili Eğitim Kılavuzu, Adobe Photoshop CS4 Yetkili Eğitim Kılavuzu, Adobe Flash CS4 Professional Yetkili Eğitim Kılavuzu, Adobe Illustrator CS4, Adobe InDesign CS4 Yetkili Eğitim Kılavuzu, Adobe Dreamweaver CS4 Yetkili Eğitim Kılavuzu, Adobe After Effects CS3 Yetkili Eğitim Kılavuzu, Adobe Flash CS3 Yetkili Eğitim Kılavuzu, Adobe InDesign CS3 Yetkili Eğitim Kılavuzu, Adobe Illustrator CS3 Yetkili Eğitim Kılavuzu, Adobe Dreamweaver CS3 Yetkili Eğitim Kılavuzu ve Lotus Notes ve Domino Yönetici Kılavuzu olmak üzere toplam 13 kitap bulunuyor.

Medyasoft kitaplığına ait kılavuzları, D&R, Alkım, Kabalcı, BeyazAdam ve Megavizyon'dan edinilebilirsiniz. Kitaplar ayrıca kitapyurdu.com ve D&R'ın web sitesinden almak mümkün.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları