Hesaplı ve hızlı internet!

Türk tüketicilerini imrendiren ve hatta kahreden fiyatlara: Yeni genişbant internet paketleri...

Hesaplı ve hızlı internet!

Telefonica'nın sahibi olduğu Be Broadband, yeni bir hesaplı internet paketini duyurdu. 8Mbps'lik ekonomik paket yıllık 90 pound'a yani 270 TL'ye sağlanıyor.

Bu ücret aylık 7.5 pound'a yani 22,5 TL'ye tekabül ediyor. Aylık kota ise Türkiye'den kat kat fazla: 40 GB. Diğer internet bağlantı paketlerine göre düşük fiyatıyla dikkati çeken ADSL bağlantısında upload hızı 1.3 Mbps. Kullanmak için gereken ADSL2+ modems, 24 aat telefonla teknik destek de 12 aylık pakete dahil ve ücretsiz.

Kotalı ama kampanyanın bir özelliği 30 Haziran 2010 tarihine kadar sınırsız kullanım sunması. Kullanıcılar bu süre zarfında sadece aylık 40GB kotanın ötesinde özgürce dosya indirmekle kalmıyor, aynı zamanda gerçekten vaat edilen 8Mbps hizmeti alabiliyor.

Ama esas etkileyici olan bir üst bağlantı paketi...

Sınırsız internet

Sınırsız internet
ADSL daha da ucuzlayacak

8Mbps internet hızı ve 40GB download ile yetinmeyenler için ise daha iyi bir paket seçeneği var.

Bu bir üst paket aylık 13.50 pound'a yani 40,5 TL'ye sunuluyor. Kotayı devamlı aşan kullanıcılar olursa, onlara yüksek faturalar yerine daha iyi bir paket seçeneği öneriliyor. Bu sayede limitsiz download mümkün oluyor.

Bu fiyatları sunan BE'den Operasyon Şefi Tom Williams "Trendler, internet trafiği denetimi yapmamanın, bize ve kullanıcılara daha fazla özgürlük ve ucuz fiyatlar olarak döndüğünü gösteriyor. Kullanıcılarımız kendi kararlarını almak istiyor, internet servis sağlayıcının onlar için seçmesini değil" diyor.

Yurt dışında rekabet kızışıyor, İngiltere'de akşamları ve hafta sonları ülke içi ücretsiz telefon görüşmeleri de dahil aylık 6.99 pound'a yani 21 TL'ye internet hizmeti almak mümkün.

Okuyucu Yorumları