Herkes İçin Dizüstü

Fujitsu Siemens Computers, Amilo D’nin tüketiciden gördüğü ilginin ardından giriş seviyesi için uygun fiyatla satışına başlanan Amilo EL 6800 modelini piyasaya sürdü.

Herkes İçin Dizüstü

Amilo EL 6800, Firewire ve USB (2.0) benzeri hızlı harici seri bağlantılar sayesinde fotoğraf ve müzik dosyaları gibi büyük multimedya dosyalarının hızlı aktarımını sağlıyor; bu sayede Entegre S-Video çıkış bağlantı noktası kullanılarak standart bir televizyon veya projeksiyon cihazı ile DVD filmler seyredilebiliyor. 2 GHz Intel Celeron işlemcisi ile yeterli güce sahip olan Amilo EL 6800, yeni SmartPowerâ teknolojisi sayesinde oldukça az elektrik tüketiyor.

Amilo EL 6800, üzerindeki 4 adet tuş ile en sık kullanılan çevrimiçi uygulamalar başlatılabiliyor ve açma kapama tuşu ile sistem performansı sonlandırılarak pil ömrü uzatılabiliyor. Ayrıca ses ayar düğmesi ile ses düzeyi de kolayca ayarlanabilmekte.

Windows XP Home Edition işletim sisteminin yanısıra, bilgisayarda ev kullanıcıları için kapsamlı bir yazılım paketi bulunuyor. Cihaz, 14“ TFT Monitör, 256MB DDR SDRAM, 20GB sabit disk, 24xCD, 24xCD-R, 10xCD-RW, 8xDVD-Combo-sürücü ve V.90 Modem and 10/100Mbps LAN ile geliyor.

Okuyucu Yorumları