Her maçla tarihi yeniden yazın!

Crytek heyecan verici yeni MOBA oyununu sundu.

Crytek'den yeni MOBA oyunu!

Crytek'in Arena of Fate oyununun Kapalı Betasına dahil olarak, dünyaca tanınan unutulmaz karakterlere bürünün.

Oyuncular, Sherlock Holmes, Nikola Tesla ve Cleopatra gibi tarihin ve fantastik dünyanın efsanevi kahramanlarından biri olarak 5'e 5 MOBA maçlarında hem birbirleriyle hem de zamana karşı zafer için mücadele edecekler.

Gerçek spor müsabakalarında yer alan rekabetçi ruh ve son dakika heyecanından esinlenerek hazırlanan 20 dakika limitli Arena of Fate maç sistemi, kazanmak için çarpışan MOBA oyuncularına daha önce hiç yaşamadıkları bir deneyim sunuyor. Her puan çok değerli ve oyunun sonucunu seçtikleri kahramanların kendine has özelliklerini ortaya çıkararak, takım uyumunu en iyi yakalayanlar belirliyor.

Oyun aynı zamanda, önümüzdeki dönemde lig usulü kapışmalar, turnuvalar, geliştirilmiş eşleştirme sistemi ve sosyal paylaşım özelliklerini barındıran kulüp sistemini de içeriyor.

Crytek Sofya Genel Müdürü Vesselin Handjiev, "Takımımız, hayatını MOBA'ya adamış oyuncular için tamemen benzersiz bir deneyim ortaya çıkarabilmek adına çok çalıştı. Oyunun Kapalı Beta test sürecinde oyuncular tarafından nasıl karşılandığını görmek için sabırsızlanıyoruz. Ayrıca, tüm elde ettiğimiz geri dönüşlerden Arena of Fate'in lansmanı öncesinde yapacağımız son geliştirmeler sırasında faydalanacağız." diye konuştu.

Arena of Fate Kapalı Betasını ilk deneyimleyenler arasında olmak için Köln'de 6-9 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek olan Gamescom fuarındaki 7.1 Hall C-040 nolu Crytek standını ziyaret edebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları