Hepsiburada.com, Nokia projesinin ortağı oldu

Nokia'nın sadece 5 ülkede gerçekleştirdiği projenin ortağı, Hepsiburada.com oldu!

Hepsiburada'dan önemli adım!

Hepsiburada.com, dünyanın en büyük mobil cihaz üreticilerinden Nokia'nın Türkiye dışında sadece beş ülke ile yürüttüğü 'shop in shop' (mağaza içinde mağaza) projesinin Türkiye partneri oldu.

Proje kapsamında Nokia'nın yeni aksesuar ve telefonları hepsiburada.com'da satılacak. Nokia ürünlerinin detaylı resim ve tanıtım videolarına kolayca ulaşacak olan kullanıcılar, ürünlere hepsiburada.com'un sunduğu müşteri deneyimini yaşayarak sahip olabilecek.

Nokia 'Shop in shop' projesi Türkiye dışında ABD, Almanya, Rusya, Brezilya ve Çin'de uygulanıyor. Hepsiburada.com'un bu projeye seçilmesinde sitenin kurumsal yapısı ve online ticaretteki liderliği gibi unsurlar etkili oldu.

Hepsiburada.com CEO'su Yenal Gökyıldırım, Hepsiburada.com'un hızlı bir büyüme dönemine girdiğini belirtti. Gökyıldırım, 2012'nin atılımlar yılı olacağına dikkat çekerek Nokia gibi küresel bir markanın tüm dünyada yürüttüğü bu projede Türkiye'den seçilen ilk alışveriş sitesi olmanın önemli bir ayrıcalık olduğunu belirtti. Yenal Gökyıldırım, 'shop in shop' projesinin Hepsiburada.com'un müşterilerine sunduğu 'benzersiz alışveriş deneyimini' en üst seviyeye taşıyacağını sözlerine ekledi.

Nokia Türkiye Genel Müdürü Çiçek Uyansoy İcan, Müşteri memnuniyetini sağlamak için satış öncesinden başlayıp satış sonrasına kadar devam eden bütün süreçlerde yüksek bir kalite ile hizmet verilmesi gerektiğini belirtti. Bu görüş doğrultusunda her zaman tüketicinin ihtiyaçlarını, beklentilerini karşılayacak ve onları memnun edecek uygulamalara gidildiğini belirten İcan, hepsiburada.com ile yürüttükleri mağaza projesi ile tüketicilerin Nokia ürünlerine özel tasarım, detaylı ürün bilgisi ve satış sonrası hizmetler ile ayrıcalıklı müşteri deneyimini yaşayarak ulaşacaklarını belirtti. İcan, bu açıdan 'shop in shop' uygulamasının müşteri memnuniyeti yaklaşımlarında önemli bir yer tuttuğunu da sözlerine ekledi.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları