Hayal gücünü kullan, ASUS'tan dizüstü kazan!

ASUS yaratıcı gençleri, dizüstü bilgisayar ödüllü ödüllü bir yarışmaya davet ediyor...

ASUS'tan ödüllü yarışma!

ASUS, kullanıcıları yepyeni ve farklı dizüstü bilgisayarlar tasarlamaya davet ediyor. ASUS ve Mersa işbirliği ile ürün tasarımı ve grafik olmak üzere 2 ayrı kategoride hazırlanan yarışma, sadece üniversite öğrencilerinin katılımına açık olacak ve 31 Aralık 2009 günü son bulacak.

Yarışmaya katılan tasarımlar jüri tarafından belirlenecek olan kriterlere uygun olarak değerlendirilecek ve sonuçlar 7 Ocak 2010 günü www.sinirsizhayalgucu.com sitesinden duyurulacak.

Tasarım Aleminin Taze Dehalarına ASUS UL Serisi Notebook
Yarışmanın tasarım bölümü; daha fonksiyonel, daha mobil, daha farklı dizüstü bilgisayar tasarlamaya dayanıyor. Alışılmış kalıpların dışında ve dizüstü dünyasında çığır açacak fikirle tasarlanacak dizüstü bilgisayarlar bu bölümün yarışmacıları olacak. Kazanan taze dehamızın büyük ödülü ise; gücü gösteren, duyuran ve hissettiren ASUS UL Serisi notebook...

Yarışmanın grafik bölümü ve ödül

Yarışmanın grafik bölümü ve ödül
Bilgisayar kapaı tasarlayın

Renk ve Grafiklerle Oynamayı Sevenlere ASUS EeePC
Yarışmanın grafik bölümü ise bilgisayar kapağı tasarlamaya dayanıyor. Akla gelen herşeyi kullanmak serbest. Yeterki dizüstü bilgisayarın kapağı, bildiğimiz ve alıştığımız dizüstü bilgisayar kapaklarından daha farklı olsun! Sınırsız hayal gücünü kullanıp bu bölümü kazanan genç tasarımcımızın büyük ödülü ise ASUS EeePC Seashell...

Yarışmanın her iki bölümü için de katılım 31 Aralık Perşembe gün bitimine kadar devam ediyor. Sınırsız hayal gücü ile tasarlanmış eserlerini [email protected] adresine mail atan adaylar arasında yapılan değerlendirme sonucu kazanan tasarımlar, 7 Ocak 2010 Perşembe günü www.sinirsizhayalgucu.com sitesinden duyurulacak. Yeni yıla yepyeni bir ASUS UL Serisi dizüstü veya ASUS EeePC Seashell ile merhaba demek isteyen tüm üniversite öğrencileri bu yarışmaya katılmakta özgür.

Katılım şartları ve koşullar hakkında detaylı bilgi için www.sinirsizhayalgucu.com adresini ziyaret edebilitsiniz.

Okuyucu Yorumları