Harici diskte tasarım farkı!

Harici sabit disk sadece özelliklerine göre alınmaz: İşte tasarımıyla fark yaratan bir örnek...

Harici diskte tasarım farkı!

DataStar, PQI H550 model taşınabilir disklerin pembe renkli olanlarını satışa sundu. Bu ürün özellikle iyi teknoloji kullanıcısı olup pembe renkten vazgeçmek istemeyenleri hedefliyor.

Bilgisayar kullanımının yaygınlaşmasına paralel olarak elektronik ortamdaki verilerin hem sayıca, hem de önem olarak artması sonucu yeni teknolojik ürünler de yaşamımıza girmeye başladı. Bunlardan biri de taşınabilir diskler.

Hem verilerimizi yedeklememize hem de yanımızda taşımamıza olanak sağlayan bu ürünler, sadece küçük boyutları ile cepte bile taşınabilir olmakla kalmayıp, şık tasarımları ile de birer aksesuvara dönüştü. Böylece genelde siyah ya da gri kasalı olan teknolojik ürünlerde renk seçenekleri de oluşmaya başladı.

Otomatik yedekleme ve dahası

Otomatik yedekleme ve dahası

PQI ürünlerinin Türkiye distribütörü olan DataStar, taşınabilir disklerde farklı renk arayanlara çözümler sunmaya devam ediyor.

Şirket son olarak PQI H550 model taşınabilir disklerin pembe renkli olanlarının da satışına başladı. Halen parlak siyahın yanı sıra parlak beyaz kasalı olan modelleri de bulunan PQI H550'nin pembe renkli modeli 320 ve 500 GB olarak iki kapasite seçeneği ile sunuluyor. Tek tuş ile otomatik yedekleme (back-up) özelliği bulunan ürünün USB Turbo özelliği sayesinde veri kaydetme hızı yüzde 53 daha fazla. 2.5 inç sabit disk içeren ürün, paketi ile birlikte gelen kadife taşıma çantası ile her yere rahat ve güvenli olarak taşınabiliyor

PQI H550 pembe renkli taşınabilir diskin 320 GB olan modeli 75 dolar, 500 GB olan modeli ise 109 dolar fiyatla satışa sunuluyor. Pembe renk istemeyenler için aynı ürünün parlak beyaz ve parlak siyah kasalı seçenekleri de bulunuyor.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları