Güvenlik devi şirket logo değiştirdi!

Dünyanın en büyük güvenlik şirketlerinden birisi logo değiştirdi. İşte yeni logosu...

Güvenlik devi logo değiştirdi

Symantec, yeni şirket logosunu resmi olarak kullanmaya başladı. Yeni logo, kurumun daha da etkin hale gelen güvenlik anlayışını temsil ettiği gibi, kullanıcıların, kişisel ve profesyonel yaşamlarında önemli olan bilgilerine güvenli ve en kolay şekilde erişim sağlamalarına yönelik bir teminatı da gözler önüne sermeyi amaçlıyor.

Yeni şirket logosu, Symantec'in ismi ile geçtiğimiz dönemde gerçekleşen VeriSign satın alması ile gelen kontrol/onay işaretini bir araya getiriyor. VeriSign kontrol/onay işareti, 160 ülkedeki 100,000 farklı web sitesine ilişkin günlük 250 milyonun üzerine çıkan bir izlenim oranı ile sanal dünyanın en bilinen güven sembollerinden birini oluşturuyor. Kontrol/onay işareti ve bunu çevreleyen daire, Norton çözümleri tarafında ve Symantec Hosted Services tarafında tüm Symantec marka ve hizmetlerini kapsayan bir sembol olacak. Yeni logo, Symantec'in çok geniş hizmet kaynaklarını tek bir sembolle birleştiriyor ve bireysel kullanıcılardan en büyük global kurumlara kadar Symantec'in tüm kullanıcı segmentleri tarafından fark edilirliğini artırıyor.

İşte Symantec açıklaması

İşte Symantec açıklaması

"Biz inanıyoruz ki bugünün iletişim/bilişim merkezli girift dünyasında Symantec'in kontrol/onay işareti tamamen 'güven' kelimesi ile özdeşleşecek bir sembol olacak, bu özdeşleme bir nevi Nike logosunda yer alan işaretin tam anlamıyla bir 'sağlıklılık' çağrışımı yaratması gibi diyor Symantec Türkiye Ülke Müdürü Gökhan Say ve ekliyor: "Yeni logo, Symantec'in vizyonu ile kimlik güvenliği, cihaz güvenliği, bilgi koruması ve bulut bilişimden gelen tüm faydaları bir araya getiriyor olduğumuzun bir işaretini veriyor ki bunlar zaten günümüz bilişim dünyasında güven nosyonunun kritik belirleyicileri olarak karşımıza çıkıyor."

Bir önceki Symantec logosu, 2000 yılında tasarlanmıştı ve neredeyse 10 yılın üzerinde kurumsal şirket logosu olarak kullanıldı. Bu zaman boyunca Symantec, portföyünü genişletmenin yanı sıra güvenlik, depolama ve sistem yönetimini bir araya getirerek değerini ve kullanıcıları ile olan bağını da güçlendirdi. Bugün ise Symantec, kullanıcılarının bilgilerinin ve kimliklerinin güvenli olmasını, saklı tutulmasını ve her zaman, her yerden ve herhangi bir cihaz üzerinden erişilebilir olmasını hedefleyen tek kurum.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları