Günsan Elektrik, GEO serisini tanıtmaya hazırlanıyor

Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde iş ortaklarıyla buluşan Günsan, en yeni seminerlerini Ankara, Konya, İzmir, Adana ve İstanbul’da gerçekleştirecek. Seminerlerde, yeni GEO ürün serisinin tanıtımını yapılacak.

Günsan Elektrik, GEO serisini tanıtmaya hazırlanıyor

Türkiye genelinde 17 bin parçalık portföyünü 36 bayisi aracılığıyla hem ülke içine hem de 50’den fazla ülkeye ulaştıran Günsan Elektrik, ülke genelinde düzenlediği elektrikçi seminerlerine Ankara, Konya, İzmir, Adana ve İstanbul’u ekliyor.

18 Temmuz’da Ankara’da, 19 Temmuz’da Konya’da, 23 Temmuz’da İzmir’de, 30 Temmuz’da Adana’da ve son olarak 7 Ağustos’ta İstanbul’da bayileri ve elektrikçilerle bir araya gelecek olan Günsan Elektrik, Türkiye çapında elektrikçilerin ve tüm iş ortaklarının bir araya geldiği online platformu GEP CLUB’ın yenilikleri ve pratik montaj özellikleri ile ön plana çıktığını belirttiği GEO serisi hakkında katılımcılara bilgi verecek.

GEO serisi tanıtımıyla başlayan seminerlerde, rakiplerinden farklılaşan plastik şaseli monoblock mekanizması ile çoklu çerçeve montajlarını kolaylaştıran GEO serisi’nin, güvenlik, montaj kolaylığı ve hızlı kurulum süreci anlatılacak.

Seminerlerde bir diğer tanıtımı yapılacak bir diğer konu ise, Günsan Elektrik’in 2020 yılında online bir platform olarak kurduğu GEP CLUB’ın yenilikleri olacak.