Güçlü ve ücretsiz bir PDF uygulaması!

Bu ücretsiz PDF uygulamasıyla tanışmadıysanız, sunduğu güçlü özelliklere şaşıracaksınız!

Güçlü bir PDF uygulaması!

Bir belgenin içerisindeki metin ve görsel gibi öğelerin dizilimini kilitleyen ve bunu oldukça küçük dosya boyutlarında sunan PDF, günümüzün vazgeilmez ofis formatları arasında yeralıyor.

Dosyaları PDF'ye dönüştürmek ve PDF'leri açıp okumak için ise bir zamanlar tek seçenek Adobe'un uygulamalarıydı. Günümüzde sayısız ücretsiz PDF okuyucu ve oluşturucu uygulama bulunuyor.

Bu uygulamalar içerisinde dikkat çeken ve son derece başarılı olan Nitro Reader'ı okuyucularımız tavsiye ediyoruz.

Uygulama Windows 32 ve 64 bit işletim sistemlerini destekliyor. Üstelik kurulumu kolay ve ücretsiz olmasına karşın beraberinde gereksiz 3. parti yazılımlar içermiyor.

Arayüzü ve özellikleri

Arayüzü ve özellikleri

Nitro Reader kurulunca kendisini varsayılan PDF okuyucu olarak belirliyor. Bunu ayarlardan değiştirmeniz mümkün.

Office'den alışkın olduğumuz bir Ribbon arayüzüne sahip uygulamaya alışmak son derece kolay. Sistem yük olmayan bu uygulama bir okuycu olarak son derece başarılı.

İçeriği görüntülerken saklamak istediğiniz içerik türlerini belirleyerek istediğiniz şekilde ayarlayabilirsiniz. Nitro Reader PDF dosyalarında bulunan dijital sertifikaları, güvenlik kısıtlamalarını ve formları da destekliyor.

PDF oluşturmak

PDF oluşturmak
Son derece kapsamlı

PDF dosyaları oluşturabilen uygulama ile farklı sayfalar için farklı ayarlar yapmak mümkün. Sekmeli tasarımı kullanım kolaylığı sağlıyor.

PDF oluştururken 300'den fazla dosya formatı desteğiyle şaşırtıcı derecede güçlü. Dosya boyutunu ayarlama imkanı ile kaliteyi istediğiniz ölçekte ayarlayabilirsiniz. Dönüştürme esnasında da sayfa düzeni tamamen orijinale sadık oluyor.

İş bozmaya geldiğinde de metin ve görselleri ayrıştırabiliyor, farklı formatlarda çıktı verebiliyor. Bunu yaparken de sayfa dizilimine oldukça sadık kalıyor.

Ücretsiz bir uygulama için son derece kapsamlı özelliklere sahip Nitro Reader'ı denemenizi tavsiye ediyoruz.

Download: Nitro Reader

Okuyucu Yorumları