Google Street View'a yakalanan hırsız...

Google Street View'ın yakaladığı ilginç görüntülere, şimdi bir yenisi daha eklendi!

Street View, yine yakaladı!

Eğer şansınız yoksa, yapabilecek çok fazla bir şeyiniz de yoktur ve sonuçları kabul etmek zorundasınız. Görünene göre de Stockton, Birleşik Krallık'tan Tammy McIvor için durum tam olarak buydu ve kendisi, hırsızlık yaparken Google Street View kamerasına yakalandı.

Yerel gazetenin haberine göre IT çalışanı Peter Darby, Sokak Görünümü'nde gezinmekteydi. Boş bir şekilde eskiden okuduğu Teesside University civarındaki Middleborough alanına bakınmaktaydı. Bu sırada da Linthorpe Road üzerinde ilginç bir görüntü ile karşılaştı: Bir kadın Savers mağazasından uzaklaşırken bir çantaya sıkı sıkıya sarılmaktaydı.

Darby, gazeteye yaptığı konuşmada kadının hareket şeklinden kolay bir şekilde iyi bir şey yapmakta olmadığının anlaşılabildiğini söylemekteydi. Darby'nin bu buluşunu Savers mağazasına mı yoksa polise mi ilettiği ise belli değil ve kendisi bu konuda bir yorum yapmış değil. Ayrıca Savers mağazası veya polis de bir yorum yapmış değil.

Darby'nin bu buluşunun yasal işlemlere hangi noktada dahil olduğu belli değil ancak McIvor'un yargılanmasında Sokak Görünümü görüntülerinin bir etkisi olduğu kesin.

Haberlerin söylediğine göre polis, Streev View görüntülerindeki giysileri aracılığı ile McIvor'u tanıdı. Söylenene göre McIvor, polis tarafından Haziran ayında tutuklandığında da aynı giysileri giymekteydi.

McIvor, 60 pound değerinde eşya çalmakla suçlanmakta ve bir yıl toplum hizmeti ile cezalandırılmış durumda. Telegraph'ın söylediğine göre de McIvor'un daha önce de cezaları bulunmaktaydı.

Söylenenlere göre Street View kameraları, geçen yıllar içerisinde pek çok ilginç etkinliği yakalamış durumda. Bunların arasında da aldatan kocalardan, etrafta uyuyan sarhoşlara kadar pek çok farklı şey bulunmakta...

Okuyucu Yorumları