Google Play Store En İyi Bedava Oyunlar

Android'li telefonunuzda keyifli zaman geçirmenizi sağlayacak, bizce en iyi ve ücretsiz 9 oyunu seçtik!

Google Play'de en iyi 9 bedava oyun

Bugünlerde Android'de gerçek anlamda ücretsiz bir oyun bulmak zor, ancak biraz sabırla çoğu oyunu ücret ödemeden oynayabilirsiniz. "Freemium" oyunların çoğunda beklemek, sizi ücret ödemekten kurtarabiliyor. Bu yazımızda sizi çok fazla uygulama içi satın almaya mecbur bırakmayan, rahatça oynayabileceğiniz en iyi ücretsiz Android oyunlarını sıraladık.

1. Sonic Forces: Speed Battle

1. Sonic Forces: Speed Battle

Sonic The Hedgehog'u şeritler üzerinde otomatik koşarken kontrol ettiğiniz oyunda çevrimiçi kullanıcılarla yarışıyorsunuz.

Play Store'dan indirin

2. Super Cat Tales 2

2. Super Cat Tales 2

Super Cat Tales 2, retro stil görselleri ve zıplamalı oynanışıyla ilginizi çekecek. İlk oyunda olduğu gibi Super Cat Tales 2'de de ekranın sağ ve sol tarafına dokunarak koşma, zıplama, duvarlardan atlama gibi eylemleri kontrol edebiliyorsunuz. Üstelik bu defasında kedi karakterinizi oynarken değiştirmeniz mümkün.

Play Store'dan indirin

3. Pokemon Go

3. Pokemon Go

2016'nın en önemli mobil oyunu olan Pokemon Go artık eskisi kadar ünlü değil, ancak hala ücretsiz oynayabileceğiniz iyi oyunlardan. Ne yazık ki Türkiye'de halen Play Store'da yok. Bu yüzden alternatif bir bağlantı da veriyoruz.

Play Store'dan indirin: Pokemon Go

Alternatif bağlantı: APK Mirror

4. Fortnite

4. Fortnite

200 milyon oyuncusu olan Fortnite'ı duymuş olmalısınız. Oyunun gerçek yeri PC ve konsollar olsa da, yoldayken Android'de biraz eğlenmemeniz için neden yok.

İndirin: Fortnite (Android)

5. Carmageddon

5. Carmageddon

PC oyun tarihinden çıkıp gelen Carmageddon'da yarışır gibi olsanız da, aslında etraftakileri avlayan bir metal kutusunuz. Oyunun dilediğiniz gibi gezebileceğiniz geniş alanları, gelecekteki bir distopya hayali üzerine kurulmuş.

Play Store'dan indirin

6. PUBG Mobile

6. PUBG Mobile

100 kişiyle atladığınız küçük adada silahları toplayıp, araçları kullanarak hayatta kalmanız gerekiyor. En son kalan kazanıyor, ancak tahmin edebileceğiniz üzere bu hiç de kolay değil.

Play Store'dan indirin

7. Train Conductor World

7. Train Conductor World

Tren geç kaldığında sinirleniyor olabilirsiniz, ancak Train Conductor World'ü oynadıktan sonra bu oyunun içinde olmadığınıza şükredeceksiniz. Oyunda trenler sıkça kafa kafaya çarpışıyor.

Play Store'dan indirin

8. Kerflux

8. Kerflux

Yenilikçi bir oyun olan Kerflux, basit olduğu kadar orijinal bir fikri hayata geçiriyor. Oyunda ses formlarını değiştirerek, üçüncü sesi bulmanız ve bulmacayı çözmeniz gerekiyor.

Play Store'dan indirin

9. Critical Ops

9. Critical Ops

Yeni nesil FPS oyunlarından biri olan Critical Ops'ta sokakları teröristlerden temizlemeniz gerekiyor. İsterseniz teröristleri de canlandırabiliyorsunuz. Arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz Critical Ops'un güçlü bir çevrimiçi topluluğu da var.

Play Store'dan indirin

Okuyucu Yorumları