Google'ın katlanabilir telefonu Pixel Fold'un sızan yeni görüntüleri, önemli ipuçları veriyor

Google Pixel Fold'a ait olduğu iddia edilen yeni görüntüler, katlanabilir telefonun boşluksuz ve "şimdiye kadarki en sağlam" menteşeyi sunacağına işaret ediyor.

Google'ın katlanabilir telefonu Pixel Fold, bu kez çok net göründü

Google I/O etkinliğine iki haftadan kısa bir süre kala, Pixel sızıntıları hızlı bir şekilde ortaya çıkmaya devam ediyor. The Verge aracılığıyla bildirildiği üzere, sızıntı kaynağı Evan Blass Pixel Fold’un iki 4K görüntülerini paylaştı. Görüntülerin orijinal olarak Google’dan geldiği neredeyse kesin gibi gözüküyor ve bu nedenle cihaza şimdiye kadarki en iyi bakışımızı sunuyorlar.

Ne yazık ki Blass, katlanabilir cihazın ana ekranının görüntüsünü yayınlamadı, bu nedenle, en azından şimdilik, bu görselleri, sızıntı kaynağı Kuba Wojciechowski’nin 21 Nisan’da yayınladığı ve Pixel Fold’u gösterdiği söylenen videosu ile karşılaştıramıyoruz. Ayrıca, Fold’un arka kapağının görüntüsü, kamera çıkıntısının ne kadar belirgin olduğu konusunda da bir fikir vermiyor. Ancak, daha önceki sızıntılarda görünene göre daha zarif bir cihaz gösteriyorlar.

Pixel Fold’un bu yıl 1.700 dolar fiyat etiketi ile satışa sunulacağı bildiriliyor. Yakın tarihli bir CNBC haberine göre cihaz, 7,6 inç katlanabilir ekrana ve 5,8 inç harici ekrana sahip olacak. Ayrıca bugüne kadarki tüm katlanabilir cihazlar arasında “en dayanıklı menteşeye” sahip olacağı da söyleniyor. Blass’ın paylaştığı görüntüler de bu iddiayı destekliyor gibi gözüküyor.