Google Pixel 9, 9 Pro ve 9 Pro XL yan yana sızdı

Sızan yeni görseller, Google'ın beklenen telefonları Pixel 9, Pixel 9 Pro ve Pixel 9 Pro XL'yi bir arada gösteriyor.

Google Pixel 9, 9 Pro ve 9 Pro XL yan yana sızdı

Google Pixel 9 serisi hakkında hem gayri resmi hem de resmi olarak çok şey sızdırıldı. Pixel 9 serisi önümüzdeki ay Made by Google etkinliğinde görücüye çıkacak.

Pixel 9 serisinin tamamı daha önce Tayvan'ın NCC sertifikası sayesinde gerçek dünya görselleriyle sızdırılmıştı. Ana sensör değişmeden kalsa da Pixel 9 serisinin yükseltilmiş kameralara sahip olacağı da söylentiler arasında. Pixel 9 Pro XL'ninse yakınlaştırma özelliğinin 30x'e kadar çıkması bekleniyor.

Ve şimdi Pixel 9, Pixel 9 Pro ve Pixel 9 Pro XL'yi içeren Pixel 9 serisi, sızıntı kaynağı Evan Blass'ın X'te yayınladığı bir görselde yan yana görünüyor. Görüntü kalitesi şaşırtıcı derecede düşük olsa da bu yılki Pixel modellerinin çerçeve tasarımına sağlam bir bakış sağlıyor.

Sızan görüntüler, Pixel 9 ve 9 Pro'nun boyutlarının aynı olduğunu, Pixel 9 Pro XL'nin ise gözle görülür derecede daha büyük olduğunu gösteriyor. Tüm Pixel telefonlar yeni Pixel 9 serisi duvar kağıtlarını taşıyor.

Pro modellerinde ekran çevresinin daha ince olması dikkat çekiyor. Standart Pixel 9'da ise biraz daha kalın çerçeveler bulunuyor. Her üç Pixel telefon da yeni kamera modülünü kullanıyor; Pixel 9 çift kamera kurulumuna sahipken Pro modelleri üçlü kamera kurulumuna sahip.