Google, Kendi Kablosuz Kulaklığını Tanıttı

Pixel 2'nin kulaklık girişini kaldıran Google, kendi kablosuz kulakığını, Google Pixel Buds'u ortaya çıkardı!

Google'dan kablosuz kulaklık

Google'ın dün akşamki etkinliğinde tanıttığı yeni ürünlerinden bir tanesi, Apple'ın AirPods'unu gözüne kestiren Google Pixel Buds oldu. Firmanın yeni kablosuz kulaklıkları, Google Assistant ile bütünleşip, uyarılarınızı telefonu cebinizden çıkarmadan kontrol etmenize izin veriyor.

Google, Kendi Kablosuz Kulaklığını Tanıttı

Kontrol özelliklerinin hepsi, sağ kulaklığın üzerinde bulunuyor. İleriye ve geriye doğru sürükleyerek ses seviyesini ayarlayabiliyor, dokunarak diğer işlevlere ulaşabiliyorsunuz. En yenilikçi özellik olan gerçek zamanlı çeviri ise sadece Pixel telefon kullananlara sunuluyor. Bu işlev, Google'ın çeviri yapay zekasını kullanarak 40 farklı dilden veya dile çeviri yapabiliyor.

Kulaklıklar, pantolonunuzun cebine sığacak büyüklükte bir şarj kutusuyla geliyor. Tek şarjla 5 saatlik bir dinleme süresi elde edebiliyorsunuz. Kutu ise yolculuk esnasında 24 saate kadar dinleme süresi sunuyor.

Pixel Buds, Pixel 2 ile aynı renk seçenekleriyle, yani Clearly White, Kinda Blue ve Just Black seçenekleriyle 159 dolara ön siparişe sunuldu.

Okuyucu Yorumları