Google'ın tarayıcısı Chrome'da Gmail rüzgarı!

Chrome eklentileri iş başında! İşte Google'ın tarayıcısı için hazırlanan en iyi Gmail eklentileri...

Chrome'da Gmail rüzgarı!

Google tarayıcısı Chrome'un en büyük eksiği olarak kabul edilen eklenti desteği sorununu çözdüğünden beri hem kullanım oranı artış göstermeye başladı, hem de kullanıcıların tarayıcıdan memnuniyeti arttı. Üstelik Google'ın en popüler hizmetlerinden biri olan Gmail için de artık farklı Chrome eklentileri var.

Google'ın geliştirdiği bu eklenti ile artık Gmail'in simgesini tarayıcının adres satırının kenarına yerleştirerek anında kaç adet okunmamış e-postanız olduğunu görebiliyor ve tek tuşla Gmail'e erişebiliyorsunuz. Google Mail Checker adı verilen eklentiye şu adresten erişebilirsiniz.

Linux ve Mac sürümleri

Linux ve Mac sürümleri
Dilediğiniz web sayfasını hızlı bir şekilde arkadaşlarınıza e-posta olarak gönderebilirsiniz.

Fakat bu Chrome'daki tek Gmail eklentisi değil. Şu adresteki Send from Gmail adlı eklenti de o anda tarayıcıda görüntülediğiniz web sayfasını hızlı bir şekilde Gmail ile dilediğiniz kişilere göndermenizi sağlıyor. Chrome için diğer Gmail eklentilerinin tümüne ise şuradan erişebilirsiniz.

Bunlar ve diğer Windows için hazırlanmış eklentilerin tümünü ise eklenti galerisi ana sayfasında inceleyebilirsiniz. Tarayıcısının Linux sürümü için de eklentilerin sayısı her geçen gün artıyor. Şu an için beta olmasına rağmen Chrome'un Linux sürümü için hazırlanmış olan eklentileri de şu adreste bulabilirsiniz. Mac kullanıcılarının ise bu konuda biraz daha sabretmesi gerekiyor...

Okuyucu Yorumları