Google Chrome'da saklı olan özellikler

CHIP Online Google'ın yeni gözdesi Chrome'un püf noktalarını gözler önüne seriyor...

Gizli Chrome özellikleri!

Google Chrome ile kullanıcıların yararına yeni bir tarayıcı daha ortaya çıkmış oldu. CHIP Online size tarayıcıyı nasıl didikleyeceğinizi ve toplanılan kişisel bilgileri nasıl sınırlayabileceğinizi gösterecek.

Google tarayıcısı Chrome kullanıcıları iki farklı kategoriye ayırıyor. Hızlı, sade ve kolay kullanımı sevenler tarayıcıyı övüyor. Chrome karşıtları ise yazılımın hatalarını arıyor ve Google'ın bilgi açlığına karşı uyarıyorlar. Resim köşemizde size Chrome tarafından Google'a gönderilen verileri nasıl kısıtlayabileceğinizi göstereceğiz. Ayrıca ilk bakışta hemen görünmeyen zekice fonksiyonlar ile ilgili bilgiler de vereceğiz.

CHIP Online Yorumu:
Çalışması sırasında hassas verilerle uğraşan kişilerin şu an için Google Chrome'u kullanmasını tavsiye etmiyoruz. Gerçi Google Build 0.2.149'a yapılan yükseltme ile tarayıcının kritik bir güvenlik açığı giderildi. Yine de firma, yazılımın beta-sürecinde yetersiz olduğunun işaretlerini gösterdi. Biz ise sabretmenizi tavsiye ediyoruz: Hangi tarayıcıyı seçmiş olursanız olun Google tarayıcısı Internet Explorer, Firefox vb. yazılımlara devrim yapma konusunda baskı yapıyor. Ayrıca açık kaynak kodu en azından kritik güvenlik açıklarının hemen tanınması ve ortadan kaldırılması konusunda yardımcı oluyor.

Download: Google Chrome

Okuyucu Yorumları