GIGABYTE Serbest Overclock Şampiyonası

23 ülkeden gelen overclock tutkunları, şampiyonluk tacı için Taipei'de mücadele veriyor.

Overclock şampiyonası!

Dünyanın önde gelen anakart ve ekran kartı üreticilerinden GIGABYTE UNITED INC., bugün, 25 Eylül 2008 Perşembe günü Taipei, Tayvan'da gerçekleştirilecek olan yılın ilk GIGABYTE Serbest Overclock Şampiyonasını (Open Overclocking Championship)(GO OC) duyurmaktan mutluluk duyuyor.

GIGABYTE Serbest Overclock Şampiyonası (Open Overclocking Championship), Avustralya, Çin, Fransa, Almanya, Yunanistan, Hong Kong, Hindistan, Endonezya, İran, İtalya, Japonya, Kore, Malezya, Orta Doğu, Rusya, Singapur, Güney Afrika, İsveç, Tayvan, Tayland, Türkiye, A.B.D. ve Vietnam dahil olmak üzere 23 ülkeden gelecek overclock tutkunlarının Taipei, Tayvan'daki prestijli Grand Hyatt Otel'in 3F Balo Salonunda birincilik için mücadele edecekleri, sektörün en büyük global overclock yarışması olarak tarihe geçmeyi vaat ediyor. GIGABYTE, Taipei'ye yarışmacıların yanı sıra bu tarihi olaya tanıklık etmeleri amacıyla dünya medyasını da davet etti.

Şu anda GIGABYTE bölgesel OC yarışları, GO OC'ye yarışmacı olarak finale katılmaya hak kazanacak kişileri belirlemek üzere dünyanın dört bir yanında heyecanla devam ediyor. GIGABYTE, dünyadaki pek çok seçkin overclock tutkununu, benzersiz overclock yeteneklerini sergilemek ve dünya şampiyonu ünvanı için mücadele etmek üzere ilk defa bir araya getirdiği için bu yarışma gerçekten çok çekişmeli geçecek.

Overclockçular bir araya geliyor

Overclockçular bir araya geliyor

GIGABYTE UNITED, INC.'in CEO'su olan Johnson Lin, "GIGABYTE, overclock topluluğunun destekçilerinden olmaktan gurur duyuyor ve dünyanın dört bir yanındaki overclock tutkunlarını bir araya getirecek olan GO OC'ye ev sahipliği yapmayı umuyor," dedi. "GIGABYTE kendini, usta kullanıcıların taleplerini karşılayan yüksek kaliteli ürünler tasarlamaya adamıştır. Burada, Tayvan'da çok iyi vakit geçirmelerini ve onları, çeşitli dünya rekorlarına imza atarken görmeyi umuyoruz." diye ekledi.

GO OC etkinliği boyunca, "Battle for the Best P45 OC" (En İyi P45 OC için Mücadele) ve "Free Style Contest" (Serbest Stil Yarış) olmak üzere iki yarışma olacak. Kazanan, dünya overclock şampiyonu sıfatının yanı sıra, nakit para ödülü ve GO OC şampiyona sponsorları tarafından sağlanacak olan ürünler dahil olmak üzere toplam 5,000 USD'ın üzerinde değere sahip ödül de elde edecek. Başarılı overclock tutkunlarının bildiği üzere, başarılı, rekor overclock elde etmenin anahtarı birinci sınıf donanımdır. Bu nedenle GIGABYTE, bu yılki GO OC'ye, Intel, ATI, Corsair ve Western Digital başta olmak üzere sektör lideri donanım sağlayıcılarının sponsorluk yapmalarından gurur duyuyor.

Intel Mobilty Group Başkan Yardımcısı ve Client Components Group Genel Müdürü olan Richard Malinowski, "Intel, overclock gibi ekstrem koşullarda olağanüstü başarı sergileyen yüksek performanslı platformların geliştirilmesi açısından önemli ARGE yatırımları yapıyor," dedi. "GO OC'de yer almaktan ötürü heyecanlıyız ve müşterilerimizin, donanımlarındaki sınırları zorlayacakları yarışmayı dört gözle bekliyoruz." diye ekledi.

AMD'nin Stratejik Ortaklar Müdürü olan Irene Hwang, "AMD, ATI Radeon HD 4870 X2'nin, performans düzenleyici topluluktan gördüğü sıcak karşılamadan ötürü heyecan duyuyor. Bu tarihi olayın desteklenmesinde GIGABYTE'a katılmaktan memnuniyet duyuyoruz ve dünyanın en hızlı grafik kartının daha da hızlandığını görmeyi umuyoruz," dedi.

Şampiyona Eylül ayında Taipei'de gerçekleşecek

Şampiyona Eylül ayında Taipei'de gerçekleşecek

Corsair'de Uygulama Mühendisliği ve Teknik Pazarlama Başkan Yardımcısı olan John Beekley,"Corsair, GO OC'ye katılmaktan ötürü oldukça heyecanlız" dedi."GO OC'de dünyanın önde gelen overclock tutkunlarının yarışacağını biliyoruz ve bu seçkin ekiple beraber Corsair Belleğin daha yüksek noktalara taşınmasını umuyoruz." diye ekledi.

WD Tayvan Ülke Yöneticisi olan Any Kuo, "WD Raptor sürücümüzün gördüğü yaygın kabul, tüketicilerin yüksek performanslı sürücülere artan taleplerini göstermektedir. Ayrıca, WD VelociRaptor'ın son versiyonu, PC ve Mac bilgisayar tutkunlarına arzu ettikleri bilgisayar hızı ve kapasitesini vererek, onları Yeni Depolama Çağına götürmektedir," dedi. "WD VelociRaptor sürücümüzün, Gigabyte OC yarışmasına seçilen tek sürücü olduğunu öğrenmek bizim için mutluluktan ötesidir." diye ekledi.

Bugünden itibaren yarışma gününe kadar, etkinlik hakkında güncel haberler ve bilgiler almak ve Taipei'deki şampiyonaya katılmaya hak kazananları öğrenmek için http://gooc2008.gigabyte.com.tw GO OC web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Taipei'deki etkinliğe katılamıyorsanız üzülmeyin, hala etkinlikte yer alma şansına sahipsiniz. GIGABYTE'ın yeni anakartlarından birini kazanmak için üye olun ve kazanacağını düşündüğünüz overclock yarışmacısına oy verin.

Yarışmacılara iyi şanslar diliyoruz, Eylül ayında Taipei'de görüşmek üzere!

Etkinlik hakkında daha fazla ayrıntılı bilgi için tıklayın.


Not: Firma basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları