Gerçek bir download uzmanı ile tanışın!

İnternetten dosya indirmek için ihtiyacınız olan her şeyi bu ücretsiz yazılımda bulacaksınız...

Tam bir download uzmanı!

İnternet bağlantılarının daha yavaş olduğu dönemlerde kullanıcıların büyük kısmı, dosya indirmek için tarayıcıların en etkili çözüm olmadığını fark etmişlerdi. Download Manager olarak da bilinen dosya indirme yönetici programların değeri o zamanlarda anlaşılmıştı. Bugün internet bağlantıları eskiye göre çok daha hızlı ve dosya indirmek için tarayıcıları kullanmak yeniden popüler hale geldi.

Eğer arada sırada ufak dosyalar indiriyorsanız tarayıcılar hala birinci tercihiniz olabilir ama dosya indirme ihtiyaçlarınız biraz daha fazlaysa aradığınız çözüm de daha farklı olmalı. Tarayıcılar dosya indirirken genellikle bir sunucu ile tek bir bağlantı kurarlar ve indirme esnasında bağlantı hızınızın tamamını kullanamazlar.

Ücretsiz ve son derece başarılı olan SoMud adlı dosya indirme yöneticisi özellikle internet üzerindeki farklı kaynaklardan çok sayıda ve büyük dosyalar indirenler için çok iyi bir alternatif. HTTP ve FTP üzerinden sitelere birden fazla bağlantı kurarak indirme hızını arttırabilen SoMud aynı zamanda torrent ve video paylaşım sitelerindeki içerikleri de indirebilecek özelliklere sahip.

Windows'un yanı sıra Mac OS X ile de uyumlu olan SoMud'u şu adresten indirebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları