General Mobile'ın Uygun Fiyatlı Yeni Telefonu GM 23 Neler Sunuyor ve Fiyatı Ne Kadar? İşte General Mobile GM 23 Ön İncelemesi

General Mobile, yeni akılı telefon modeli GM 23’ü piyasaya sürdü. Uygun fiyat avantajı sunan General Mobile GM 23'ün özellikleri neler? İşte General Mobile GM 23 hakkında ilk bilmeniz gerekenler ve ön inceleme notlarımız.

Evet, uygun fiyata akıllı telefon satın almak isteyenler için yeni bir seçenek daha geldi. General Mobile, beklenen telefonu GM 23’ü resmi olarak tanıttı. Bu telefonun fiyatı 5199 TL ve bu fiyata ilk intibada gayet iyi özellikler sunduğunu söyleyebiliriz.

Tasarımıyla güzel görünen GM23’ün arka kapağı cam. Burada kullanılan malzemeyi, biz bir hayli beğendik; şöyle kavradığınızda iyi bir his sağlıyor. Telefonun bu mavi renginin yanı sıra beyaz ve siyah renk seçenekleri olduğunu da söyleyelim.

Telefonun ekranı, multimedya kullanımları için uygun şekilde, 6.52 inç büyüklüğünde. Ekranın en önemli kısmı ise 90Hz tazeleme hızına sahip olması.

MediaTek Helio G37 işlemciden güç sağlayan GM23, sahip olduğu 4 GB RAM’e 4GB genişletlebilir RAM desteğinde bulunuyor. 128 GB kapasiteli depolama alanı da microSD kart yoluyla 256 GB daha artırılabiliyor. Telefonun batarya kapasitesi de 5000 mAh şeklinde.

Kameralara geldiğimizde, burada 3’lü kamera kurulumunun yer aldığını görüyoruz. 50 MP ana kamera güzel çekimler yapabiliyor.

GM23, dediğimiz gibi ilk intibada güzel görünüyor, ancak telefonla ilgili son sözü General Mobile GM 23 incelemesinde söyleyeceğiz.