General Mobile’ın yeni Era serisi tanıtıldı

Yerli teknoloji markası Genel Mobile, "Senin Çağın" sloganıyla, merakla beklenen iki yeni akıllı telefon modeli Era 50 ve Era 30’u tanıttı. Era Serisi, tasarımı ve performansıyla dikkat çekiyor.

General Mobile’ın yeni Era serisi tanıtıldı

Genel Mobile, ürün gamını genişleterek teknoloji dünyasına yeni bir soluk getirdi. Yerli teknoloji markası, "Senin Çağın" sloganıyla, merakla beklenen iki yeni akıllı telefon modeli Era 50 ve Era 30’u tanıttı. Era Serisi, tasarımı ve performansıyla dikkat çekiyor.

General Mobile, Era Serisi ile estetik tasarımı ve performansı bir araya getiriyor. Yeni modellerden Era 50, 32MP selfie kamerası ve %200 ses düzeyine sahip çift hoparlörü ile genç kullanıcıların ilgisini çekiyor. Era 30 ise 50MP yapay zeka destekli kamerası ve geniş ekranıyla dikkat çekerken, NFC teknolojisi ile mobil ödeme ve veri transferi gibi işlemleri kolaylaştırıyor.

Era 50, Yeşil Zarafet, Ay Işığı Beyazı ve Muhteşem Siyah renk seçenekleriyle sunuluyor. 108MP AI Süper Piksel Kamerası ile yüksek çözünürlükte fotoğraflar çeken model, 32MP selfie kamerası ile de iyi sonuçlar veriyor. 8 çekirdekli MediaTek Helio G88 işlemcisi ve 12GB RAM (6GB+6GB Genişletilmiş RAM) ile hızlı performans sunan telefon, 256GB hafıza ile geniş depolama alanı sağlıyor. 6.78” FHD+ ekranı ve 5000mAh bataryası ile uzun süreli kullanım imkanı sunuyor. 33W hızlı şarj özelliği sayesinde batarya sadece 22 dakikada %50 oranında şarj olabiliyor.

Era 30, Kozmik Siyah ve Yıldız Beyazı renk seçenekleriyle dikkat çekiyor. 90Hz yenileme hızına sahip geniş ekranı ile akıcı bir görsel deneyim sunan telefon, 50MP yapay zeka destekli arka kamerası ile yüksek çözünürlükte fotoğraflar çekebiliyor. 128GB depolama alanı ve 8 çekirdekli MediaTek Helio G36 işlemcisi ile iyi bir performans sağlıyor. NFC teknolojisi, mobil ödeme ve veri transferini kolaylaştırıyor.

Era 50 ve Era 30, lansmana özel hediyelerle birlikte generalmobile.com’da ön siparişe açıldı. Era 50 alıcıları GM Pods 3 Pro hediyesi, Era 30 alıcıları ise GM Pods 3 hediyesi kazanacak. Era Serisi, 8 Ağustos itibarıyla kullanıcılarla buluşacak.