GamersFirst'ten War Rock bayram fırsatları!

GamersFirst'ün popüler online FPS oyunu War Rock'ta bütün silahlarda yüzde 50 indirim ve dahası...

War Rock'ta bayram indirimi

GamersFirst, War Rock oyuncularına tüm eşyalarda yüzde 50 indirim sunuyor. İndirimler 30 Kasım 2009 tarihine dek devam edecek.

Günümüzün popüler ücretsiz online oyun noktalarından GamersFirst'ün yayınladığı War Rock'ta bayram fırsatları başlıyor. GamersFirst Marketplace'de indirim üstüne indirim sunarak oyun tutkunlarının bayramını bayram ediyor! Bu bayram War Rock'ta fırsat arayan oyuncular hangi silahları isterlerse onu yüzde 50 indirimle satın alabiliyorlar.

War Rock fırsatları bu indirimlerle de sınırlı değil!
Bayram haftası dileyen oyuncular Engineer için 8th Slot Dual Scorpion, dileyen oyuncular da Medic için bir MP7A1 sahibi olarak maceraya dalabiliyor ve güçlerini daha da somut bir şekilde hissettirebiliyorlar.War Rock'ın oyun tutkunlarına sunduğu bayram etkinlikleri arasında yer alan 8th Slot Dual Scorpion ve MP7A1 24 Kasım ile 30 Kasım 2009 tarihleri arasında 800 Krediye www.gamersfirst.com/marketplace adresinde sunuluyor.

GamersFirst'in Bayram süresince sağladığı indirimler bu kadarla sınırlı kalmıyor. GamersFirst oyunları muhteşem bir fırsattan faydalandırmak için haftanın eşyası olarak seçtiği Heavy Trooper Kit'lerde yüzde 10 indirim sunuyor.

War Rock nasıl bir oyun?

War Rock nasıl bir oyun?
Her karakter sınıfının farklı bir avantajı var

Her biri kendi yetenek gruplarında, sınıfa dayalı asker ve silah seçme sistemine sahip War Rock'ta Assault (Piyade) sınıfı oyundaki en iyi saldırı tüfeklerini kullanım hakkına sahip olarak yaya olarak en iyi taktik avantajlarını sunuyor. Diğer yandan Sniper (keskin nişancı), helikopter ve Humvee'lerin camlarını delip geçen AW50F ile üstünlük sağlayabiliyor. Medic (Sağlık görevlisi) savaş alanlarında sadece kendini değil, diğerlerini de tedavi edebildiği için herkesin kurtarıcısı. Engineer (Savaş mühendisi), araçları tamir edebiliyor. Heavy Trooper (Ağır makinelici) ise hava ve kara araçlarını anti hava füzesi ve anti kara Javelin silahı ile düşürebiliyor. Silah devri ve müthiş araç mücadelesiyle kıran kırana oynanan War Rock, farklı savaş seçeneklerinin şiddetini üç ölçekte yaşatıyor.

War Rock oyunculara birçok oyunda görülen temel ilkelerin yanı sıra birçok harita seçeneği ve tüm paketi de ücretsiz sunuyor. War Rock' a yalnızca GamersFirst vasıtasıyla ulaşabilirsiniz.Oyunu indirmek için www.gamersfirst.com/warrock adresini ziyaret edebilirsiniz.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları