Galaxy Z Fold Special Edition bu mu? İlk görüntü sızdırıldı!

İsmi Samsung Galaxy Z Fold Special Edition olarak değişen Galaxy Z Fold Slim'e ait olduğu iddia edilen ilk görüntü internette ortaya çıktı.

Galaxy Z Fold Special Edition bu mu? İlk görüntü sızdırıldı!

Samsung'un, Galaxy Z Fold Special Edition isminde yeni bir katlanabilir telefonu piyasaya süreceği bir süredir konuşuluyor. Ve şimdi, hakkında hiçbir şey bilinmeyen bu telefonun ilk görüntüleri medyaya sızmış olabilir.

Aslında herkesin beklediği Galaxy Z Fold Slim'in isim değiştirerek piyasaya Galaxy Z Fold Special Edition ismiyle çıkacağı düşünülüyor. Sızdırılan görsel ise, kare bir profil, uzun kapak ekranı ve dikey olarak sıralanmış üç arka kamera ile genel olarak Samsung Galaxy Z Fold 6'ya benzeyen bir cihaz gösteriyor.

Görseldeki kamera modülü Galaxy Z Fold 6'dan daha belirgin olsa da, kameralar her iki modelde de aynı boyutta gibi görünüyor ancak Z Fold Special Edition'ın daha ince bir model olduğu da dikkat çekiyor.

İddiaya göre, bu yeni inceltilmiş Z Fold'da 200MP ana kamera bulunacak. Ancak, Samsung'un bu yeni modelde kalınlığı ne kadar azalttığı şimdilik belli değil. Bir iddia, telefonun 10,5 mm kalınlığında olacağını söylerken başka bir iddia 7,7 mm'e kadar iniyor. Mevcut Z Fold 6 modeli ise 12.1 mm kalınlığında.

Sızan görselde telefonun ekran boyutları belli olmuyor ancak bir iddia iç ekranın 8 inç boyutunda olacağını vurguluyor. Bakalım, bu iddialar gerçek çıkacak mı, kısa bir süre sonra Samsung telefonu duyurursa, her şey anlaşılacak.