Galaxy Z Fold 6 ve Z Flip 5'in çok net görselleri ortaya çıktı

Samsung'un sadece birkaç gün sonra tanıtacağı yeni katlanabilir telefonları Galaxy Z Fold 6 ve Galaxy Z Flip 6'ya ait çok net görseller internette ortaya çıktı.

Galaxy Z Fold 6 ve Z Flip 5'in çok net görselleri ortaya çıktı

Samsung, 10 Temmuz’daki Unpacked etkinliğinde en yeni Galaxy Z katlanabilir akıllı telefonlarını resmi olarak tanıtmaya hazırlanırken, telefonlar hakkında daha fazla sızıntı ortaya çıkmaya devam ediyor. Yaklaşan Galaxy Z Flip 6 ve Z Fold 6 telefonlarının görselleri, kayda değer bir geçmişi olan sızıntı kaynağı Evan Blass ve WinFuture sayesinde internete sızdı ve bu görseller, SmartPrix, OnLeaks ve Ice Universe'den önceki sızıntılarla pek çok benzerliğin yanı sıra hangi renklerin mevcut olabileceğini gösteriyor.

Görseller, bu ayın başlarındaki prototip görüntülerinde de görülene benzer bir şekilde, Galaxy Z Fold 6’nın daha tamamlanmış bir tasarımını gösteriyor. Dış ekranı çevreleyen menteşe ve çerçeveler daha küçük görünüyor ve arka kısımdaki üçlü kamera düzeninin lensleri çevresinde siyah halkalar görülebiliyor. Smartprix tarafından paylaşılan sızdırılmış teknik özellikler, Z Fold 6’nın kamera sisteminde dikkat çeken tek değişikliğin bu olabileceğini öne sürüyor.

Blass tarafından sağlanan görseller Galaxy Z Fold 6 için Gri ve Lacivert olmak üzere iki renk çeşidi gösteriyor. Bu renk tonları, Z Fold 5’in gri ve daha canlı mavi çevrimiçi renklerinden biraz farklı ve WinFuture tarafından paylaşılan diğer görseller, Fold 6’nın açık pembe renkte de satışa sunulacağını gösteriyor.

Galaxy Z Flip 6’nın son görüntüleri ise Z Flip 5 modeliyle neredeyse aynı olduğunu gösteriyor. Renk seçeneklerinde ton farkları ve arka kısmındaki iki kameranın etrafındaki halkaların cihazla eşleşecek şekilde renk koordineli olduğu görülüyor. Ancak genel anlamda cihazda çok fazla değişiklik görülmüyor.

Hem Galaxy Z Fold 6’nın hem de Flip 6’nın yeni Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 işlemcileri çalıştırması bekleniyor. Ayrıca söylentiler, Z Flip 6’nın ana kamerasının mevcut 12 megapiksel modelden 50 megapiksel çözünürlüğe yükseltileceğini ve Z Flip 5’te bulunan 3.700 mAh pil yerine yükseltilmiş 4.000 mAh pil ile sunulacağını öneriyor.