Samsung Galaxy Tab S10 Ultra'nın çok net bir görüntüsü sızdırıldı

Samsung'un beklenen yeni üst seviye tableti Galaxy Tab S10 Ultra'nın internete sızan yeni görüntüsü, cihaz hakkında pek çok ipucu veriyor.

Galaxy Tab S10 Ultra'nın çok net bir görüntüsü sızdırıldı

Samsung’un önümüzdeki ay Galaxy S24 FE ile birlikte Galaxy Tab S10 serisini de duyurması bekleniyor. Daha önce ortaya çıkan sızıntılar cihaz hakkında çeşitli detayları sunmuş olsalar da, Galaxy Tab S10 Ultra’nın yeni ortaya çıkan yüksek kaliteli bir görseli, artık bu üst düzey Android tabletin tasarımına eksiksiz bir bakış sunuyor.

Sosyal medya platformu X üzerinde Evan Blass tarafından paylaşılan Galaxy Tab S10 Ultra görseli, tabletin Galaxy Tab S9 Ultra’ya benzer bir çift kamera düzenine sahip olmak için ekranın üst kısmındaki çentiği koruyacağını öneriyor.

Muhtemelen MediaTek Dimensity 9300+ SoC olacak bir çipi kullanması beklenen tabletin arkası da düz metal sırtı ve dikey çift kamera modülü ile bir önceki sürümüne benziyor. Klavye ve aksesuar bağlantısı için manyetik bağlantıda da bir değişiklik görünmüyor. Ayrıca görselde, manyetik pimlerin her iki tarafında iki USB-C bağlantı noktası olduğu da görünüyor.

Kısa bir süre önce, Galaxy Tab S10+ ve Tab S10 Ultra, cihazların 45W hızlı şarjı destekleyeceğini gösteren bir FCC sertifikasında da ortaya çıktı. Ayrıca, kullanıcılarını Galaxy Tab A ve Galaxy Tab S9 FE gibi halihazırda uygun fiyatlı seçeneklere yönlendirmek istediği için Samsung’un bu yıl standart Galaxy Tab S10 modelini seriden çıkarması da bekleniyor.