Galaxy S25'in sızan görüntüleri, tanıdık bir tasarıma işaret ediyor

Galaxy S25 serisinin standart giriş modeline ait olduğu iddia edilen yeni görüntüler, tasarım açısından büyük yenilikler beklemememiz gerektiğini söylüyor.

Galaxy S25'in sızan görüntüleri, tanıdık bir tasarıma işaret ediyor

Şimdiye kadar ortaya çıkan Samsung Galaxy S25 sızıntılarının neredeyse tamamı, üst seviye model olan Samsung Galaxy S25 Ultra’ya odaklanıyordu. Ancak şimdi standart Samsung Galaxy S25’in tasarımını da ilk kez görüyor olabiliriz. Android Headlines ile işbirliği yapan ve önemli bir geçmişe sahip olan sızıntı kaynağı @OnLeaks, Galaxy S25 için ilk render görüntülerini paylaştı. Bu görsellerde görünene göre Samsung, Galaxy S25 için Galaxy S24’e benzeyen bir tasarım sunacak.

Sızan Galaxy S25 görselleri, Galaxy S24’te olduğu gibi telefonun arkasının sol üst tarafında dikey bir düzende yer alan üç lensli kamera dizisini ve benzer bir şekilde yerleştirilmiş bir flaşı gösteriyor. Ön tarafta ise düz bir ekranın üst ortasında kamera deliği yer alıyor.

Ancak tasarım tamamen aynı değil ve bazı değişiklikler görülebiliyorr. Kamera lenslerinin etrafındaki muhafaza daha büyük ve siyahken, Samsung Galaxy S24’te daha küçük ve gümüş rengindeydi. Ayrıca, Galaxy S25’teki çerçeveler daha ince görünüyor.

Sızıntılar, Samsung Galaxy S25’in de, 6,2 inç bir ekrana sahip olduğunu iddia ediyor. Ancak cihazın muhtemelen inceltilmiş çerçevesinden kaynaklı olarak, telefon S24’ten biraz daha küçük boyutlara sahip olabilir.

Eğer bu sızıntılar doğruysa, Samsung Galaxy S25, Galaxy S24’ten biraz daha küçük olacak ancak genel olarak oldukça benzer gözükecek.