Galaxy S25 Ultra'nın görüntüleri sızmaya devam ediyor

Samsung'un 2025'te amira gemisi modeli olacak Samsung Galaxy S25 Ultra modelinin tasarımı hakkında yeni bir sızıntı daha ortaya çıktı. Bakın merakla beklenen telefon nasıl görünecek?

Galaxy S25 Ultra'nın görüntüleri sızmaya devam ediyor

Samsung Galaxy S25 hala merakla bekleniyor ve serinin piyasaya çıkacağı Ocak 2025'e kadar da sızıntılar artarak devam edecek gibi görünüyor. Şimdi, amiral gemisi modeli olacak Ultra versiyonunun tasarımına dair iki yeni görsel daha internete sızdı.

Galaxy S25 Ultra'nın gelecek yıl elde tutması daha rahat olan daha yuvarlak bir tasarıma sahip olacağını duymuştuk ancak şimdi arka kamera tasarımı hakkında da bir ipucu geldi.

Şirket içinden sızdırılan görüntünün Samsung Galaxy S25 Ultra modelinin kılıfı olduğu iddia ediliyor. Bu kılıfta, mevcut modelde olduğu gibi altı delik bulunuyor. Dolayısıyla yeni telefonda kamera yerleşiminin değişmeyeceği anlaşılıyor.

Ice Universe ayrıca, mevcut Samsung Galaxy S24 Plus'ın köşesini ve çerçevesini, Galaxy S25 Ultra olduğunu iddia ettiği bir cihazla karşılaştıran ilginç bir de görsel yayınladı.