Galaxy S24 FE'yi bekleyenleri heyecanlandıran sızıntı

Samsung'un merakla beklenen Galaxy S24 FE modeli hakkında söylentiler durmazken, firmanın telefonu çok yakında piyasaya süreceğine dair ciddi işaretler de ortaya çıktı.

Galaxy S24 FE'yi bekleyenleri heyecanlandıran sızıntı

Sadece birkaç gün önce Samsung Galaxy S24 FE'nin Ekim ayında piyasaya sürülebileceğine dair bir duyum ortaya çıktı. Ancak şimdi yeni sızıntı, telefonun daha da erken bir tarihte piyasaya sürülebileceğine dair beklentileri artırdı.

Sızıntıya göre, Galaxy S24 FE, Hindistan Standartları Bürosu'nda (BIS) sertifikasyon sürecinden geçti. Dolayısıyla bu cihazlar yakında kendini göstermeye başlayabilir. Elbette Samsung'un sadece Hindistan'la sınırlı kalacağını düşünmüyoruz.

BIS başvurusunda kullanılan ürün numarası, Samsung'un kendi sitesindeki bir destek sayfasında, FE sürümleri için kullandığı ürün numarasıyla aynı. Dolayısıya BIS'ten alınan sertifikasyonun Samsung Galaxy S24 FE olduğuna herkes ikna olmuş durumda.

Eğer FE modeli nedir diye merak ediyorsanız, Samsung'un amiral gemisi modellerinin daha "ekonomik" versiyonları olarak piyasaya sürülen sürümler olarak biliniyor. Çok canavar bir telefona ihtiyaç duymuyorsanız ama amiral gemisi yeteneklerine daha uygun fiyatla erişmek istiyorsanız, FE modelleri kullanıcıları çok mutlu edebiliyor. Hatta bu FE modellerinin kendi fanatikleri bile oluşmuş durumda.

Görünüşe göre yeni S24 FE, Galaxy S23 FE modeline kıyasla daha büyük bir batarya ve daha parlak bir ekrana sahip olacak. Ancak Standart S24'e kıyasla hangi özellikleri eksik olacak henüz bilmiyoruz.