Galaxy S24 FE'nin ekranı, kendi sınıfının en iyisi olabilir

Yeni sızıntılara bakılırsa Samsung'un merakla beklenen yeni Fan Edition telefonu Galaxy S24 FE, selefinden daha büyük, daha parlak bir ekranla gelebilir.

Galaxy S24 FE'nin ekranı, kendi sınıfının en iyisi olabilir

Görünene göre Samsung Galaxy S24 FE (Fan Edition), bir önceki sürümü Galaxy S23 FE’ye göre daha büyük ve daha parlak bir ekrana sahip olabilir.

Android Headlines'ın yeni yayınlanan haberi, Galaxy S24 FE’nin 1.900 nit maksimum parlaklığa sahip daha büyük bir 6,65 inç Dinamik AMOLED ekrana sahip olabileceğini öne sürüyor. Karşılaştırma için belirtmek gerekirse, bir önceki sürüm olan Galaxy S23 FE maksimum 1.400 nit parlaklığa sahip 6,4 inç Dinamik AMOLED panele sahipti. Kullanılan Corning Gorilla Glass Victus+ da telefonun ekranını çizilmelere ve çizilmelere karşı etkili bir şekilde koruyacaktır.

Ayrıca Galaxy S24 FE’nin önceki modelle aynı kamera özelliklerine sahip olacağı söyleniyor. Üçlü kamera modülünün içinde ise 50MP birincil kamera, 12MP ultra geniş kamera ve 10MP 3x telefoto lens bulunacak.

Kamera performansının yazılım aracılığıyla iyileştirilmesi bekleniyor ve uzak mesafelerden net çekimler yapabilmek için Galaxy AI’nin “AI Zoom” özelliği kullanılacak. Yeni telefonun daha büyük bir ekrana sahip olması, aynı zamanda daha büyük bir batarya barındırabilecek alanının olması anlamına geldiği için Galaxy S24 FE’nin 4.565mAh bataryaya sahip olması bekleniyor.

Galaxy S24 FE’nin bataryasının 29 saate kadar video oynatabildiği ve 78 saate kadar müzik çalabildiği söyleniyor. Ayrıca Geekbench listesinde görülen bir sızıntı, Galaxy S24 FE’nin Exynos 2400 çip setiyle çalışacağını öneriyordu. Görülen bir kullanıcı arayüzü test yapısı da cihazın varlığını doğruluyordu.

Ne yazık ki şimdilik telefonun lansman tarihi hakkında bir bilgi bulunmuyor.