Galaxy S22+ ve S22 Ultra, Bu Kez Doğrudan Samsung'dan Sızdı!

Samsung'un beklenen amiral gemisi telefonları Galaxy S22+ ve Galaxy S22 Ultra, bu kez doğrudan Samsung'dan sızdı. Sızıntı, her iki telefonun ekranları hakkında daha önce söylediklerimizi doğrular nitelikte...

Galaxy S22 bu kez Samsung'dan sızdı

Galaxy S22+ ve Galaxy S22 Ultra ekranlarının tabi tutulduğu bir testin sonuçları, doğrudan Samsung'un geliştirme laboratuvarlarından sızdırıldı. Bu testlerin kısa süre önce paylaştığımız Galaxy S22 ekran bilgilerinin çoğunu doğruladığını söyleyebiliriz.

Hem Galaxy S22+ hem de Galaxy S22 Ultra'nın, oldukça yüksek tepe parlaklık seviyelerine ulaşabilen ekranlarla geleceğini buradaki haberimizde sizlerle paylaşmıştık. Tepe noktası 1.750 nit olacak, ancak standart parlaklık seviyesi (otomatik mod devre dışıyken) 1.500 nit'e ulaşıyor. Bu, şimdiye kadar gördüğümüz tüm Galaxy akıllı telefon ekranlarından çok daha yüksek parlaklık seviyesi anlamına geliyor.

samsung

Yeni zirve parlaklık seviyelerine ulaşmanın yanı sıra, Galaxy S22+ ve Galaxy S22 Ulta ekranlar, AMOLED'den beklendiği gibi kusursuz kontrast oranları sunacak gibi görünüyor. Ayrıca, özellikle HDR içeriği izlerken multimedya görüntüleme deneyimini üst noktaya taşıyacak şekilde, DCI-P3 renk gamının yüzde 100'ünü kapsayabilirler.

Galaxy S22+ 6.55 inç ekrana sahip olacakken, Galaxy S22 Ultra'nın paneli 6.81 inç boyutunda olacak. Samsung, önümüzdeki ay standart Galaxy S22 ile birlikte her iki telefonu da tanıtacak, ancak gecikmeli bir lansman olasılığı nedeniyle kesin çıkış tarihleri ??belirsizliğini koruyor.

Standart Galaxy S22 modelinin parlaklık seviyesini halen bilmiyoruz. Ancak 1.300 nit tepe parlaklığına ulaşabiliyor olması muhtemel görünüyor. Bu da Galaxy S21 ile aynı ekran parlaklığına sahip olacağı anlamına geliyor.

Okuyucu Yorumları