Galaxy Note Aralık'ta Türkiye'de!

Samsung'un dev kalemli "cebi" Galaxy Note, bu operatörle Aralık ayında Türkiye'ye geliyor!

Dev cep Galaxy Note geliyor!

Samsung Electronics, özellikleriyle mobil pazarında yepyeni bir kategori yaratan GALAXY Note'u, Aralık ayında Türkiye pazarına sunuyor. Kullanıcıların akıllı telefon alışkanlıklarında yeni bir dönem açacak olan SamsungGALAXY Note, Turkcell 3G'nin avantajlı ödeme seçenekleriyle Türkiye'deki kullanıcılarla buluşacak.Kullanıcılar GALAXY Note'a ayda 84,90 TL'den başlayan, 24 ay taksitli ödeme seçenekleriyle Turkcell İletişim Merkezleri'nden ve anlaşmalı zincir mağazalardan sahip olabilecek.

GALAXY Note, akıllı telefon ve tablet özelliklerini bir araya getirerek iyi bir kullanıcı deneyimi sunuyor.GALAXY Note ayrıca, yalnızca 9.65 milimetre inceliği ve 178 gramlık hafif tasarımı ile üst seviyede taşınabilirlik sunuyor. GALAXY Note, 5.29 inç dokunmatik ekran kullanımına ek olarak sunduğu S Pen özelliği ile, yazma ve çizme haricinde, herhangi birekran görüntüsü üzerinde her türlü notu yazıp, paylaşmaya olanak tanıyor.

S Pen ile fikirlerinizi özgürce ifade edin

S Pen ile fikirlerinizi özgürce ifade edin
Samsung Galaxy Note

S Pen ile fikirlerinizi özgürce ifade edin

GALAXY Note'un S Pen'i, kusursuz bir dokunmatik deneyime ek olarak, ekrandaki görüntüleri kontrol etmeye, düzeltmeye, işaretlemeye, kesip yapıştırmaya olanak tanıyor. S Penile özgürce yazı yazmak ve çizmek, sonrasında da paylaşmak mümkün. GALAXY Note,Facebook, web, Google Maps, doküman, word excel gibi programlardan tek tuşlaalınan ekran görüntüsü üzerinde S Penile istenildiği çizimler yapmayı ve notlar yazmayı ve bu notları anında paylaşmayı mümkün kılıyor.

GALAXY Note, akıllı telefon taşınabilirliğindeki en büyük ekran boyutu olan 5.29 inç ekrana sahip. Geniş ekranın bütün avantajlarından yararlanan kullanıcılar minimum kaydırma ve ekran geçişleriyle çok yönlü ve daha pratik kullanım olanağına sahip oluyor.

GALAXY Note, geleneksel ekranlara oranla çok daha üstün ve canlı bir netlik sağlayan ekranı, HD Super AMOLED teknolojisi ile üstün bir görüntüleme deneyimi sağlıyor.GALAXY Note video, fotoğraf, belge ve web için en iyi görüntüleme deneyimlerini sağlamanın yanı sıra, 180 derecelik bir izleme açısı sunarak üstün bir ekran deneyimi yaşatıyor. Galaxy Note ile videoları istendiğigibi düzenleyip montajlayarak eğlenceli kurgular oluşturmak mümkün.

Yüksek donanım özellikleri ile maksimum hız

GALAXY Note'un 1.4 GHz çift çekirdekli işlemcisi, cihaza akıcıkullanım sağlayan, kusursuz bir kullanıcı arayüzü sunuyor. HSPA+ ve WiFi 802.11n teknolojisi ile çokhızlı bir internet deneyimi sağlıyor. Bu sayede kullanıcılar, gerçek zamanlı video akışı sağlayabiliyor ya da arkadaşları ile online oyun platformlarında bir araya gelebiliyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları