Google'ın muhtemel katlanabilir telefonu Pixel Fold, trende canlı canlı görüntülendi

Eğer bu fotoğraflarda bir bit yeniği yoksa, gördükleriniz Google Pixel Fold'un ilk canlı görüntüleri olabilir.

Google Pixel Fold, trende canlı canlı görüntülendi

Google'ın yılan hikayesine dönen Pixel Fold katlanabilir telefonu hakkında söylentiler ve iddia edilen bilgi ve render sızıntıları bir süredir karşımıza çıkıyor. Ancak telefonu gerçek hayatta hiç görmedik. Şimdiyse Reddit kullanıcısı “onetaketeo” gerçek bir Pixel Fold'u gördüğünü ve fotoğrafladığını iddia ediyor.

Redditor onetaketeo “NYC'de A trenindeyim ve Pixel Fold’u olan bir Google çalışanı gördüm. Telefon çok güzeldi. Dış çerçeveleri çok inceydi. Adam gizlemek için elinden geleni yapıyordu. Koyu mavi, siyah renkli bir telefonu vardı. Telefonun bu kadar ince olmasına şaşırdım” dedi.

Bildirilene göre metro treni hareket halindeydi ve sızıntı kaynağı, Google çalışanının onu fotoğraf çekerken görmesini istemediği için yüklediği görüntüler çok bulanık çıktı. Fotoğraflardan yalnızca birinde telefon net bir şekilde görülebiliyor. Yine de, katlanmış yatay modda kullanılan dış ekranın neye benzediğini görmek mümkün.

Tabii ki, bunların tamamının ayrıntılı bir şaka olması da mümkün ve bu yüzden iddiaya şimdilik şüpheyle yaklaşmakta fayda var. Yine de, bir cihazın tanıtılmadan önce açıkta görülmesinin ilk defa yaşanmadığını da unutmamak gerekiyor.

Google I/O'nun 10 Mayıs 2023'te gerçekleşecek olmasından dolayı, Pixel Fold'un piyasaya sürülmesi için en iyi yer ve zaman bu gibi görünüyor. Daha önceki sızıntılar, telefonun diğer katlanabilir telefonlara kıyasla daha ağır olacağını ve 1.799 dolara mal olabileceğini iddia ediyordu.