Fujitsu Siemens, yeni ürünleriyle CeBIT'te

Fujitsu Siemens Computers, CeBIT Bilişim Fuarı'na üç yeni ürünüyle katılıyor.

Üç yeni Fujitsu Siemens

Fujitsu Siemens Computers bu yıl 7- 12 Ekim 2008 tarihleri arasında CeBIT Bilişim Eurasia fuarına teknoloji dünyasında heyecan yaratan üç yeni ürünü ile katılıyor. Amilo Mini UI 3520 modeli ile Amilo Notebook SA 3650 ve Amilo Graphicbooster çözümünü tanıtacak olan Fujitsu Siemens Computers'ın fuarın en çok ilgi gören kuruluşları arasında yer alması bekleniyor. Teknoloji harikası üç yeni ürün Teknosa satış alanında görülebilecek. Fuijitsu Siemens Computers aynı zamanda CeBIT Bilişim Eurasia ile paralel düzenlenen CeBIT Bilişim Zirvesi '08'in donanım sponsorluğunu da üstleniyor.

Fujitsu Siemens Computers, 7- 12 Ekim 2008 tarihleri arasında, TÜYAP Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan CeBIT Bilişim Eurasia fuarında yeni ürünleri ile ilgi odağı olacak. Geçtiğimiz günlerde Türkiye pazarına sunulan ve teknoloji dünyasında heyecanla karşılanan Amilo Notebook SA 3650 ve Amilo Graphicbooster çözümü ile tüketicilerle ilk kez buluşacak olan Fujitsu Siemens Computers, ayrıca netbook segmentinde yer alan Amilo Mini UI 3520 modelini de tanıtacak.

Fujitsu Siemens Computers'ın heyecanla beklenen Amilo Mini UI 3520 modeli Türkiye'de ilk defa CeBIT Bilişim Eurasia'da tanıtacak. 7 ile 10 inç ekranı ve farklı konfigürasyonları ile fark yaratan Amilo Mini çekici tasarımıyla da göz dolduruyor. Windows XP Home veya Linux işletim sistemini destekleyen Amilo Mini UI 3520 özellikle eğitim ve gösteri dünyası için ideal bir seçenek oluşturuyor.

Fujitsu Siemens Computers bu yıl aynı zamanda CeBIT Bilişim Eurasia'ya paralel olarak yine TÜYAP Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi'nde "İşini yeniden keşfet!" teması ile düzenlenen Bilişim Zirvesi '08'in donanım sponsorluğunu da üstleniyor.

CeBIT Bilişim Eurasia'da yeni ürünleri ile hem estetik hem de teknolojik açıdan fark yaratmaya hazırlandıklarını belirten Fujitsu Siemens Computers Türkiye Genel Müdürü Cem Soysal şunları söyledi:

"Bu yıl CeBIT Eurasia Fuarı'nda standımızı ziyaret edenler, tasarımları ve teknolojik altyapıları ile ürünlerimizi farklılaştırmayı nasıl başardığımıza tanıklık edecekler. Sektöre yeni bir soluk getiren, uzun süre konuşulacağına inandığımız ürünlerimizi bilişim dünyasının bu büyük randevusunda olabildiğince geniş bir kitle ile buluşturmayı hedefliyoruz. Sektörün nabzını ölçme fırsatı da bulacağımız fuarda, yeni ürünlerimizle güçlü bir varlık göstermenin heyecanını ziyaretçilerimizle paylaşacağız."

Amilo Notebook SA 3650

Amilo Notebook SA 3650

"Akıllı Farklılaştırma" adlı pazarlama ve satış stratejisi ile teknoloji pazarına yeni bir soluk getiren Fujitsu Siemens Computers'ın Amilo Notebook SA 3650 ürünü, estetik ve teknik üstünlüğü ile dikkat çekiyor.

Amilo Notebook SA 3650, entegre yeni nesil AMD X2 dual-core mobil işlemci teknolojisi sayesinde ultra ince ve çok hafif. Daha uzun pil ömrü ile önemli bir avantaj sunan üründe, tüm Fujitsu Siemens Computers notebook'larında olduğu gibi kablosuz LAN standart olarak bulunuyor. Buna ek olarak Draft-N adı verilen yeni nesil Wireless-N standardı, kullanıcıya ihtiyaç duyduğu performansı sağlıyor.

Su geçirmez klavye, notebook'u kaza ile sıvı dökülmelerine karşı koruyor. Klavyenin etrafında, 50 cc kapasiteli bir tepsi bulunuyor. Logitech® QuickCam® entegre kameraya sahip olan Amilo Notebook SA 3650, ilave bir aksesuara gerek duyulmadan video görüşmesi yapmak için ideal. Düşük ışık teknolojisi sayesinde, loş koşullarda bile görüşülen kişinin resmi ekranda mükemmel görüntü sağlayan BrilliantView teknolojisi, daha geniş açılar ve olağanüstü parlaklık için LED'li arkadan aydınlatma sağlıyor.

Amilo Notebook SA 3650'da bulunan standartlaştırılmış entegre Bluetooth®, radyo iletişim sistemiyle aygıtlar arasında bağlantı kurma ve bilgi alışverişi yapma imkanı sunuyor. Sessiz mod işlevi ise huzurun adresi. Sessiz mod düğmesine basarak tek bir hareketle işlemci hızı ve grafik kartının çalışma seviyesi düşürülebiliyor ve böylece fan gürültüsü önemli ölçüde azaltılıyor.

Renkleri daha canlı, daha keskin ve net hale getiren BrilliantView ekran teknolojisi, ekranın dış mekanlarda dahi kolayca görülmesini sağlıyor. Süper multi DVD sürücüsü, 15-in-1 kart okuyucu, Amilo Notebook SA 3650 üstün donanım özellikler arasında yer alıyor.

Amilo Graphicbooster ile mükemmel görüntü kalitesi

Fujitsu Siemens Computers'ın sıradışı bir oyun ve 3D deneyimi sunan grafik kutusu Amilo Graphicbooster da ince ve şık tasarımı ile dikkat çekiyor. 180 x 130 x 33,5 mm boyutu, 0,5 kg ağırlığı ile sadece küçük bir hesap makinesi kadar olan ürün, AMILO notebook'lara %470'e kadar daha fazla grafik gücü sağlıyor. İki dijital video arabirimi, yüksek çözünürlüklü görüntü kalitesi sunuyor. İki adet USB 2.0 portu ile klavye ve fare rahatlıkla bağlanabiliyor.

Amilo Graphicbooster ile Amilo Notebook Sa 3650 süper bir oyun platformuna dönüşüyor. Yeni nesil grafik teknolojisiyle keskinlik, daha iyi aydınlatma, geliştirilmiş efektler ve daha önce görülmemiş boyutta gerçekçilik deneyimi yaşatıyor. ATI Avivo™HD teknolojisiyle, harika resim kalitesi ve parlak full-HD çözünürlüğü elde ediliyor.

Okuyucu Yorumları