FTX, Stablecoin Çıkarmak İçin Çalışmalara Başladı

FTX’in CEO’su Sam Bankman-Fried, yaptığı açıklamada kripto para borsası FTX’in bir stablecoin oluşturmaya çalıştığını söyledi.

FTX, Stablecoin Çıkarmak İçin Çalışmalara Başladı

Kripto para borsaları artan rekabet ortamında rakiplerinin bir adım ötesine geçmek için çalışmalarını hızlandırmış durumda. Son olarak kripto para borsası FTX’in CEO’su Sam Bankman-Fried, yaptığı açıklamada kripto para borsası FTX’in bir stablecoin oluşturmaya çalıştığını söyledi.

Popüler kripto borsası FTX, stablecoin oluşturmak için çalışmalar sürdürüyor. Şirketin CEO’su Sam Bankman-Fried, yaptığı açıklamada stablecoin çıkartmak istediklerini dile getirdi.

Bilindiği üzere FTX şu anda müşterilerin bir sepet ABD doları stabilecoinlerini teminat olarak kullanmalarına izin veren marj ticareti sunuyor. Söz konusu sepet, TrueUSD (TUSD), USD Coin (USDC), Pax Dollar (USDP), Binance USD (BUSD) ve HUSD’yi içeriyor.

Son olarak belirtmek gerekirse FTX, kripto pazarındaki hakimiyetini artırmak için gelişmeye devam ediyor. Özellikle popüler borsa, Voyager Digital’i 1,4 milyar dolara satın aldı. Güçlü yatırımlarıyla FTX, bir başka büyük borsa olan Binance ile rekabet ediyor. Kripto ayı piyasasına rağmen borsanın yatırımları artıyor. Şirket ayrıca bir kripto kredi platformu başlattı.

Bu haber Chip Online ve BTCHaber iş birliği ile hazırlanmıştır.