Tesla Cybertruck, Fortnite oyuncularının kabusu oldu

Popüler multiplayer shooter oyununa eklenen Tesla Cybertruck oyuncuları heyecanlandırsa da, Bu heyecanın hayal kırıklığına dönüşmesi uzun sürmedi.

Tesla Cybertruck, Fortnite oyuncularının kabusu oldu

Temmuz sonlarında Summer Road Trip adlı yeni bir DLC paketi sayesinde Tesla Cybertruck, Fortnite ve Rocket League gibi oyunlarda oyuncuların kullanımına açıldı.

Ancak bir hafta sonra, birkaç Fortnite oyuncusu bir maç sırasında Cybertruck'ı kullandıklarında meydana gelen bir aksaklıktan şikayetçi oldu. Reddit ve YouTube'da Cybertruck sorunu hakkında yayınlanan videolara göre bir bug nedeniyle bir Cybertruck'ı kullanan oyuncular araçtan çıktığında yakın dövüş silahlarını kullanamaz oluyor.

YouTube içerik üreticisi Tabor Hill, bir kamyonu Cybertruck'a dönüştürüp birkaç saniye boyunca sürerek hatayı test etti. Ardından yakın dövüşe giren Hill, rakibine vurabilmek yerine yüksek sesli bir loop'a girdi.

Epic Games, bu bug'ı yayınladığı bir güncellemeye giderdi ancak Cybertruck kullanan pek çok oyuncu sorun yüzünden maçları kaybettikleri için halen oldukça sinirli görünüyor.

Bu arada Cybertruck'ın üreticisi Tesla'nın CEO'su Elon Musk ise Fortnite'taki bu hata hakkında henüz ironik bir X paylaşımı yapmadı.