FlingPC'ye hazır olun!

Yeni nesil hareket ve ivme algılama sistemiyle oyunlar bambaşka bir hal alıyor. İşte FlingPC...

FlingPC'ye hazır olun!

Birbirinden yeni özellikleri ile tüm dünyada popüleritesi her geçen gün artan FlingPC yeni nesil joystick, Maksa Elektronik tarafındanTürkiye'de satışa sunuldu.

FlingPC kablosuz yeni nesil joystick, içerisinde bulundurduğu hareket ve ivme sensör özellikleri ile vücudunuzu, kolunuzu veya bileğinizi kullanarak hareket ediyor, hareketlerinizi birebir oyunlara yansıtabiliyorsunuz.

Var olan mevcut oyun konsollarından farklı yapısı ve airmouse özelliği ile evinize hareket, bilgisayarlarınıza özgürlük getirebiliyorsunuz.

Temel özellikler ve oyun desteği

Temel özellikler ve oyun desteği

- Bilgisayara kurulan bir yazılım ile kullanıcıların mevcut bilgisayarlarını mükemmel bir oyun konsoluna çeviriyor.
- Hareket ve ivme sensörü ile hiçbir tuşa basmadan salınım, sallama, yuvarlama, fırlatma, zıplama, atlama gibi hareketlerini gerçekleştirken bunu titreşimle de tamamlayan FlingPC, oyunculara gerçekçi hissiyat veriyor.
- Airmouse özelliği ile mevcut mouseleri rafa kaldırıyor.
- Titreşim özelliği sayesinde oyunlardaki hissiyatı arttırıyor.
- Bowling, Tenis, Kartopu savaşı, eskrim, beygir atlama, balık tutma, halter, pinpon, balans, bilardo gibi 13 adet birbirinden eğlenceli HD kalitesinde oyunları ücretsiz olarak veriliyor ve kullanıcılara keyifili anlar yaşatıyor.
- Oynamaya hazır 60 adet popüler PC oyununu destekliyor.
- En çarpıcı özellik olarak sınırsız bilgisayar oyununu konfigüre etme ve oynama olanağı sağlıyor. Bu özelliği ile istenilen oyunlar simüle edilip joystikle hiçbir tuşa basmadan oynanabiliyor
- Haberleşme olarak bluetooth teknolojisini kullanıyor, ve kullanıcılarına sınırsız hareket ve rahatlık olanağı sağlıyor.
- Kullanıcı ekstra hiçbir aparat kullanmadan ister direksiyon, ister tenis raketi ister kılıç veya silah vs. gibi kullanabiliyor.
- 2 adet AA pille minimum 1 ay kullanım ömrü sunuyor.

İşte beraberinde gelenler ve fiyatı

İşte beraberinde gelenler ve fiyatı

Satış kutusu içerisinden, bluetooth adaptör, bileklik, 2 x AA pil, joystick, 13 HD oyun ve sanal oyun konsolu DVD'si, VGA kablo ve ses kablosu, kullanma kılavuzları ve garanti belgesi çıkıyor.

FlingPC ile oyun oynayan oyuncular, gerçek anlamda yerinde duramayacak, oyunları bizzat yasayacak.

Resmi internet sitesi www.flingpc.com.tr de bir çok video ile cihazın tüm özellikleri detaylı bir biçimde anlatılıyor.

FlingPC yeni nesil joystick 299 TL son kullanıcı fiyatı ile bir çok online mağazada satışta ve her geçen gün satış noktaları artıyor.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları