Firefox'un popüler eklentisi hazır!

Firefox kullanıcılarının olmazsa olmazı 1.0 final sürümüne ulaştı: İndirme bağlantısı burada...

Bu eklentiyi kaçırmayın!

Her PC'de aynı Firefox: "Weave Sync" eklentisi en sonunda 1.0 final sürümüne ulaştı. Eklenti Firefox tarayıcınızın tüm ayarlarını, kayıtlı parolaları ve yer imlerini kaydediyor; böylece her PC'de aynı Firefox düzenine sahip olabiliyorsunuz.

Eklenti bir seneden fazla süredir geliştirme aşamasındaydı ve Firefox eklenti sitesinden indirilebiliyordu. Mozilla'nın kendi geliştirdiği eklenti ilerideki Firefox sürümlerinin de ayrılmaz bileşeni olacak. Ücretsiz bir kayıt işlemi sonrasında kişisel "Weave Sync" hesabınız kullanıma hazır hale geliyor. Sonrasında eklenti otomatik aralıklarla yer imleri, internet geçmişi, sekmeler ve parolalar dâhil tüm tarayıcı ayarlarını Weave Sync sunucularına aktarıyor.

Nasıl kullanılır, nereden indirilir?

Nasıl kullanılır, nereden indirilir?

Bu aşamadan sonra ikinci bir PC'de Weave Sync'te oturum açtığınızda tüm yedeklenen tarayıcı bilgileri otomatikman yeni sisteme aktarılıyor. Eşitleme sürecini istediğiniz kadar PC'de ve hatta mobil Firefox yüklü akıllı telefonlarda dahi gerçekleştirebiliyorsunuz.

Birden çok PC'de çalışıyor ve hiçbirinde kişisel Firefox ayarlarınızdan feragat etmek istemiyorsanız Weave Sync olmazsa olmaz bir eklenti oluyor. Geliştiricilerin açıklamasına göre ileriki sürümlerde eklenti düzeni gibi ayarlar da yedeklenip eşitlenebilecek.

Download: Weave Sync 1.0

Okuyucu Yorumları