Firefox eklentileriyle daha güçlü bir Gmail

CHIP Online, Firefox yardımıyla Gmail hesabınızdan daha fazla verim almanızın yollarını açıklıyor.

Gmail'e Firefox dopingi!

Hayatına önce davetiye yoluyla başlayan ve ardından davetiye kapma yarışının başlamasıyla kısa bir sürede yüzbinlerce kullanıcıya ulaşan Google'ın popüler email platformu GoogleMail(Gmail), bugün için 100 milyondan fazla kullanıcıya ulaşmış durumda.

Dev depolama alanı ve sunduğu birçok fonksiyonla (örneğin Gmail Labs) kullanıcıların bu yöndeki ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılayan Gmail, her geçen gün kullanıcı kitlesini de biraz daha arttırıyor.

Her ne kadar Gmail alanında hizmet veren en iyi email platformlarından biri olsa da, tek başına kullanıldığında Gmail'in diğer email sunucularından farkı çok iyi anlaşılamayabilir. Bu nedenle bu yazımızda Mozilla'nın Internet Explorer'dan sonra dünyanın en popüler ikinci web tarayıcısı olan Firefox'u ve Gmail'i aynı masaya yatırdık. Buradaki amacımız ise Firefox'u küçük eklentilerle kullanmak suretiyle Gmail'den nasıl daha fazla verim alabileceğinizi sizlere anlatmaktı.

Eğer bir Gmail hesabınız varsa ve Firefox sisteminize kuruluysa, Gmail ve Firefox'un bütünleştiğinde kullanıcıların Gmail'den alabilecekleri verimin ne kadar arttığını da bu yazımızın ardından bizzat görme şansına sahip olacaksınız.

Makalemizin devamını okumak için galeri sayfalarımızı ziyaret edebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları