Fireblocks, Solana Tabanlı Uygulamalar için Entegrasyonunu Duyurdu

1.200’den fazla finansal kuruma hizmet veren Fireblocks, Solana uygulamaları için destek eklediğini duyurdu.

Fireblocks, Solana Tabanlı Uygulamalar için Entegrasyonunu Duyurdu

Blockchain sektörü tüm hızıyla büyümeye devam ederken şirketler de bu konuda çalışmalar yapmaya başladı. 1.200’den fazla finansal kuruma hizmet veren Fireblocks, Solana uygulamaları için destek eklediğini duyurdu.

Fireblocks, Solana uygulamaları için destek eklediğini açıkladı. Solana kullanıcıları, doğrudan Fireblocks platformundaki uygulamalarla etkileşime girebilecek ve güvenlik için optimize edilmiş oluşturma araçlarına erişebilecek.

Bu entegrasyon, Fireblocks kullanıcılarının Solana üzerine kurulu merkeziyetsiz uygulamalarla doğrudan bağlantı kurmasını ve etkileşimde bulunmasını sağlayacak. Geliştiriciler ayrıca Solana’nın ekosisteminde çalışanlar için güvenliği artıran bir dizi araçtan da yararlanabilecek.

Fireblocks CEO’su Michael Shaulov, konuya ilişkin şu açıklamalarda bulundu:

Fireblocks’un Web3 Motoru, Solana geliştiricileri, müşterileri için Blockchain ve uygulama ekosistemine erişim söz konusu olduğunda en yüksek düzeyde güvenlik sunuyor


Solana, yazı yazıldığı sırada toplam kilitli değerde yaklaşık 1,4 milyar dolar tutuyor. DeFiLlama’ya göre Solana en büyük altıncı zincir. Solana’nın NFT topluluğu, tüm Blockchain ekosistemlerinde en aktif ikinci topluluk ve şu anda işlem gören toplam hacimde ikinci sırada yer alıyor.

Bu haber Chip Online ve BTCHaber iş birliği ile hazırlanmıştır.