FIFA 23'te, kimsenin beklemediği yeni bir özellik olduğu ortaya çıktı

FIFA 23'te kimsenin beklemediği sürpriz bir ayar olduğu ortaya çıktı: "Oyununuzu beğenmeyenleri susturma" ayarı...

FIFA 23'te, kimsenin beklemediği yeni bir özellik olduğu ortaya çıktı

FIFA 23, kötü oyununuzu eleştiren spiker yorumlarını kapatmanıza izin veriyor. Hayır yanlış duymadınız, isterseniz spikerlerin sizin oyununuzu eleştiren sözlerini kapatabileceksiniz. Bu da oyunu, iyi oynayamayan spor hayranları için şimdiye kadarki en iyi futbol oyunu yapıyor.

FIFA 23 resmi olarak sunuldu ve Eurogamer'ın fark ettiği üzere, oyuncuları bekleyen farklı bir seçenek bulunuyor. FIFA 23, “Eleştirel Yorumlar”ı kapatmak için bir seçenek içeriyor. Bu ayar, tekniğiniz hakkında yapılan tüm olumsuz maç içi yorumları susturmanızı sağlıyor. Bu sayede net bir golü kaçırdığınızda veya bariz bir faul yaptığınızda bile "değerli egonuzu" koruyabilirsiniz. Olumlu yorumlar ise seçenekten etkilenmiyor.

Bu özellik, kontrol cihazını ellerine aldıktan birkaç dakika sonra güvenlerinin sarsılmasını istemeyecek, özellikle çocuklar ve yeni oyuncular için oldukça kullanışlı gibi gözüküyor. Ancak oyunda çok kötü olan deneyimli oyuncular bile bundan faydalanabilir.

Yine de bu seçenek mükemmel değil. Eurogamer'ın söylediğine göre, bu özellik bir FIFA Ultimate Team Division Rivals maçı sırasında filtreden kayan kritik yorumların duyulması ile tam olarak çalışmıyordu.