Ferrari Spider 296 GTS için yeni bir kare yayınlandı; tanıtım tarihi açıklandı

Ferrari, yeni canavarı olacak Spider 296 GTS için Twitter hesabında yeni bir görsel yayınladı; tanıtım tarihini resmi olarak açıkladı. Görselden nasıl bir Spider 296 GTS bekleyebileceğimizi anlamak zor, ama tanıtım tarihinin çok yakında olması, merakın fazla sürmeyeceğini gösteriyor.

Ferrari Spider 296 GTS için yeni bir kare yayınlandı; tanıtım tarihi açıklandı

Otomobil tutkunlarının gözdesi Ferrari, otomobil serisini yeni bir model ile büyütüyor. Yeni modelin adı muhtemelen Ferrari Spider 296 olurken, şirket yeni otomobil ile ilgili Twitter hesabından bir görsel ile tanıtım tarihini açıkladı.

Yayınlanan görselden bir şey çıkartmak açıkçası güç. Ancak otomobilin çizgilerine atıfta bulunulduğu ya da kaplamasıyla ilgili bir desen çizgisi olduğunu söyleyebileceğimiz bu görselden ziyade yeni otomobilin 19 Nisan’da piyasaya çıkacağına işaret edilmesi, kısa zaman sonra yeni otomobili göreceğimizi gösteriyor.

Ferrari’nin V6 motorlu 296 GTB’si, 1974’ten bu yana şirket için yeni bir yönü temsil ediyor. Spider 296, tartışmasız 10 yıllardır piyasaya sürülen en iyi görünümlü modern Ferrari olurken, şirketin yeni otomobili 296’nın cabrio bir versiyonu şeklinde tasarladığı düşünülüyor.

Ferrari’nin bu yeni otomobilini nerede görücüye çıkartacağı da açıkça belirtilmiş değil. Önümüzdeki birkaç gün içinde şirketten yeni bir açıklama bekliyoruz.