Facebook "saldırısında" büyük gelişme!

Anonymous'un yaptığı "Facebook'u yok etme" açıklaması her nedense şekil değiştirdi ve "güncellendi"!

Facebook'u yok etmeyecek ama

Facebook'un sonu gelmez büyümesi, beraberinde birçok sorunu da getiriyor. Son olarak Facebook hesaplarındaki özel bilgilerin birçok kuruma satıldığı iddiasını öne atan Anonymous isimli dünyaca tanınan hacker gurubu, 5 Kasım tarihinde Facebook'u yok edeceklerini ileri sürmüştü ve gerekçe olarak bu maddeleri göstermişti.

Geçtiğimiz günlerde yer verdiğimiz bu haber, birazcık şekil değiştirmiş bulunuyor. TeaMp0isoN ile beraber çalışma kararı alan Anonymous, yeni bir şarkı yazarak bütün müzik listelerini alt üst etmek istiyor. İnternet korsanları ortaklaşa üretecekleri bu yeni şarkıyı YouTube ve iTunes gibi müzik paylaşım sitelerinde bir numaraya çıkarıp, herkesin bu şarkıyı yayınlamak zorunda bırakmayı planlıyor. Pek tabii bu şarkı içerisinde çok büyük bir manifesto barındıracak.

TeaMp0isoN'ın Twitter mesajlarındaysa durumun hack'leme ile ilgili olmadığı ama eğer ki yaptıkları şarkı radyolarda yayınlanmazsa, işte o zaman bir hack'lemenin söz konusu olacağı ortaya konuldu. Her ne kadar LuzSec, Anonymous ve diğer birçok hacker gurubu saldırı konusunda geri adım atmış olsa da halen bazı kaynaklar "El Reg" isimli hacker gurubunun 5 Kasım saldırısını yapmakta ısrarlı olduğunu gösteriyor.

Kendi aralarında resmen bölünmüş olan hacker gruplarının ne yapacağınıysa sadece zaman gösterecek.

Okuyucu Yorumları