Facebook IE'ye sağlam girdi!

Zaten tarayıcıda görüntüleniyordu ama şimdi tarayıcılara da el attı. IE ve Firefox için: İndirin!

Facebook IE'ye sağlam girdi!

Facebook bağımlılarına müjde! Dünyanın ne büyük sosyal ağına artık neredeyse damardan bağlı kalabilirsiniz.

Facebook'un çıkarttığı Internet Explorer Toolbar ya da Firefox Toolbar ile devamlı bağlı kalabilirsiniz. Ancak Firefox'un son sürümleriyle uyumlu yeni Firefox Toolbar'ın 2 aya kadar çıkması bekleniyor.

Sosyal ağ devi bu araç çubuklarını tam 16 dilde sunuyor:Arapça, Çince, Danca, Flemenkçe, Almanca, İspanyolca, Fransızca, İbranice, Endonezya dilinde, İtalyanca, Japonca, Portekizce, İsveççe ve Türkçe! Önceden sadece İngilizce dil seçeneği vardı.

Peki bu araç çubuğunda neler olacak? Tabii ki Faceook sayfaları; gelen kutusu, arkadaş profilleri, gelen istekler, ana sayfa ve diğer bölümler. Bu araç ile hızlı içerik paylaşmak da mümkün olacak.

İşte indirme bağlantısı

İşte indirme bağlantısı
Facebook kancayı Internet Explorer'a attı

Facebook bu araç çubuğu için kaynak kodunu da yayınlıyor. Böylece geliştiriciler istedikleri gibi modifikasyon yapabilecek.

Internet Explorer araç çubuğu özellikle sitede az vakit geçiren kullanıcıların daha fazla mesaj yayınlaması için düşünülmüş bir araç. Facebook, IE ve FF araç çubukları ile internet kullanıcılarının çoğunu potansiyel olarak kapsamış olacak.

Elbette araç çubuklarını sevmeyen ve güvenmeyen kullanıcılar, bu araç çubuğunu da es geçecekler. Ancak Facebook bu tür çalışmaları arttırarak sürdürüyor. Anasayfadan ziyaret sayısında azalma yok ama site, her yerden daha fazla ziyaret ve içerik için yolu açıyor.

Download: Facebook Internet Explorer Toolbar

Download: Facebook Firefox Toolbar

Okuyucu Yorumları