Facebook baltayı taşa vurdu!

Facebook hesabınız bir gün sorgusuz sualsiz silinirse, aklınıza ilk gelecek şey bu haber olsun...

Facebook baltayı taşa vurdu!

Sıradan bir yaşam süren ve bir sağlık uzmanı olan Kate Middleton, Prens William'ın nişanlısı ile aynı ismi taşıdığı için Facebook'tan atıldı.

29 yaşındaki Kate, geçtiğimiz Perşembe günü Facebook hesabına girmeye çalışırken bir sorunla karşılaştı. Birkaç başarısız denemeden sonra durumu araştıran Middleton, Facebook'un geçersiz isim nedeniyle hesabına el koyduğunu öğrendi.

Daily Telegraph'a "Tüm iletişim bilgilerim ve büyümekte olan yeğenimin resimleri vardı. Ayrıca neredeyse 15 yıldır görmediğim eski okul arkadaşlarım da ekliydi. Artık tekrar giriş yapmama izin verseler bile bunların hepsinin kaydedildiğini düşünüyorum." diye konuşan Middleton, sözlerine şu şekilde ekleme yaptı:

30. yaş günümü kutlamak için Şubat'ta bir etkinlik düzenlemeye çalışıyordum, ama şimdi iletişim içerisinde olmam gereken insanların yarısıyla görüşemez haldeyim. Önce benimle iletişime geçmeliler, sonra kim olup kim olmadığıma göre böyle bir şey yapmaları gerekirdi.

Kate Middleton, Facebook'a 3 yıldır üye olduğunu ve profilinin Prens William'ın nişanlısınınkine hiç benzemediğini belirtirken, Facebook da hatasını kabul ettiğini ve ara sıra rastlanan bir hatadan dolayı profilinin kapatıldığını açıkladı.

Okuyucu Yorumları