Facebook 0 Türkiye'de!

Cep telefonundan Facebook'a veri ücreti ödemeden erişim imkanı, şimdi Türkiye'de!

Facebook 0 Türkiye'de!

3G teknolojisinin verilmeye başlandığı günden bu yana müşterilerine telefon, bilgisayar ve benzeri cihaz kampanyalarını benzersiz avantaj ve fırsatlarla sunan Vodafone Türkiye, Amerika, İngiltere ve Endonezya'dan sonra en çok kullanıcısının bulunduğu Türkiye'de, Facebook'un yeni bir mobil versiyonunu abonelerinin kullanımına ücretsiz olarak açtı.

Dünyada 3G'nin lideri olan Vodafone, yeni Facebook Zero hizmetiyle müşterilerine "0" liraya sosyal ağda sörf imkanı tanıyor. Facebook Mobile'ın (m.facebook.com'un) tüm görsel içerikten arındırılmış versiyonu olan Facebook Zero, bugünden itibaren ücretsiz olarak Vodafone abonelerinin hizmetinde. Vodafone Türkiye, zero.facebook.com adresinden girilebilen sosyal ağ sitesinde kullanılan veri ücretlendirmiyor.

Bu hizmetten yararlanmak için belirli bir kampanya veya tarifeye üye olmak gerekmiyor. Türkiye'de 20 milyonun üzerinde kullanıcıya sahip olan Facebook'a hiçbir ücret ödemeden girmek isteyen tüm Vodafone aboneleri, cihazlarının tarayıcılarından adres satırına m.facebook.com yerine 0.facebook.com, O.facebook.com, o.facebook.com, zero.facebook.com, login.facebook.com veya static.ak.fbcdn.net yazarak "ücretsiz" sosyalleşebiliyor.

"Günün yarısı Facebook'ta"

Dünyada 400 milyondan fazla aktif kullanıcıya sahip olan Facebook'a erişimi Türk aboneleri için yukarıdaki adresler üzerinden ücretsiz olarak kullanıma açan Vodafone, Facebook'a her geçen gün daha fazla kişinin mobil cihazından ulaşmasını dikkate alarak Türkiye'de ilgili adrese erişimi, servisin adında olduğu gibi "0" lira olarak açıkladı. Vodafone Türkiye Ürün ve Hizmetlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı ve İcra Kurulu Üyesi Phil Patel konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada Türkiye'de Facebook kullanımının yoğunluğuna dikkat çekti ve şunları söyledi:

"Bugün Türkiye'de Facebook kullanıcıları günlerinin yarısını bu ağ üzerinde geçiriyor. Kullanıcılar iletişimlerinin büyük bölümünü e-postaların yerine Facebook hesapları üzerinden gerçekleştiriyor. Facebook'u hareket halindeyken kullanmayı sağlayan mobil cihazlar ise bu hizmeti daha da çekici kılıyor. Vodafone Türkiye olarak her alanda avantajlı hizmetler sunma çabamız çerçevesinde Facebook'un yeni Zero hizmetini abonelerimize ücretsiz olarak sunuyoruz. Bu hizmetimiz hem 3G, hem de 2G uyumlu internet erişimi olan cep telefonu sahibi abonelerimizin dünyanın en çok kullanılan sosyal ağ sitesi Facebook'a ücretsiz olarak girmelerini sağlayacak."

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları