Exper'den KDV indirimi ile ilgili açıklama

KDV indirimi bilgisayar sektörünü hareketlendirecek: İşte açıklama furyasına katılan son isim...

Bir KDV açıklaması daha!

Yıldız Bilişim Grubu şirketlerinden Datateknik'in Genel Müdürü Mehmet Yolcu, "KDV indirimi çok doğru bir zamana geldi, sektörü mutlaka olumlu etkileyecek. Exper markamız için yeni ürün ve kampanyalara hazırlandığımız, sektördeki pazar payımızı büyüttüğümüz bir dönemde yüzde 10'luk KDV indirimini, tüketicilere ek avantajlarla yansıtma sözü veriyoruz" dedi.

Ekonomiyi canlandırmak adına geçtiğimiz günlerde açıklanan 5'inci tedbir paketinde, bilgisayar ürünlerinde KDV'nin %18'den %8'e inmesi üzerine açıklamalarda bulunan Datateknik Genel Müdürü Mehmet Yolcu, indirimin bilgisayar sektörünün hareketlenmesi adına çok önemli olduğunu ve sektörün kayıplarını telafi edeceğini belirtti.

Türkiye bilgisayar sektörünün masaüstü lideri Exper'in üreticisi Datateknik'in Genel Müdürü Mehmet Yolcu yaptığı açıklamada, son aylar genel bir daralma yaşayan bilgisayar sektörünün KDV indirimiyle canlanacağını ve kayıpların telafi edeceğini belirtti. Sektördeki daralmaya rağmen pazar payını büyüten Exper olarak ise KDV indirimini tüketiciye ek avantajlar sunan kampanyalarla yansıtma sözü verdi. Mehmet Yolcu, "Her evde bir bilgisayar olması için çalışıyoruz. Eğitim ve fırsat eşitliğinin tüm bireylerin hakkı olduğuna inanıyoruz ve bilgiyi erişim ve eğitim açısından bilgisayarın bu eşitliği sağlayacak en önemli faktör olduğunu düşünüyoruz. Bu amaçla %18'den %8'e düşürülen KDV oranlarını son kullanıcıya aynen yansıtacağız ve bununla yetinmeyip çeşitli kampanya ve özel indirimlerle de bilgisayar sektörünün hareketlenmesinde etkin bir rol oynayacağız" dedi.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları