Evrensel Bilim Kurgu ve Fantastik Film Festivali'nin 3'üncüsü başladı!

Bu yıl üçüncü kez 30 Eylül- 4 Ekim tarihleri arasında düzenlenen bilimin ve sınırsız hayal gücünün birleştiği Evrensel Bilim Kurgu ve Fantastik Film Festivali, Biletinial Torun Center Sinemaları’nda sinemaseverlerle buluşuyor.

Evrensel Bilim Kurgu ve Fantastik Film Festivali başladı!

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü’nün katkıları ve Uluslararası Bilim ve Sanat Yaratıcıları Derneği’nin organizasyonuyla 3'üncü kez düzenlenen Evrensel Bilim Kurgu ve Fantastik Film Festivali, yönetmen Eldar Bora‘nın “Enois” filminin gösterimiyle başladı.

30 Eylül – 4 Ekim tarihleri arasında hem ulusal hem de uluslararası filmlerden oluşan film programıyla sinemaseverlerle bir araya gelecek olan festivalde; yönetmen Mustafa Uğur Yağcıoğlu’nun “An” ve yönetmen Leticia Tonos’un Türkiye Prömiyerli “AIRE: Just Breathe” filmlerinin gösterimleri yapıldı.

Festival, 4 Ekim tarihine kadar Biletinial Torun Center Sinemaları’nda!

Festivalin ikinci gününde “Uzun Film Seçkisinde” yer alan Serpil Altın’ın “Bir Zamanlar Gelecek:2121” filmi, yönetmen Emre Kavuk’un “Daha İyi Bir Yarın” ve yönetmen Robert Hloz’un Türkiye Prömiyerli “Restore Point” filmleri sinemaseverlerle buluşacak.