Epic Games veritabanı sızdı, henüz yayınlanmamış oyunlar ortaya çıktı

EpicDB adlı site, sızdırdığı Epic Games Store veritabanıyla henüz piyasaya çıkmamış oyunları ortaya çıkardı. İşte yayınlanan listedeki o oyunlar...

Veritabanı sızdı, henüz yayınlanmamış oyunlar ortaya çıktı

Wccftech'in haberine göre, Epic Games kütüphanesindeki oyunları takip eden resmi olmayan bir site, yakında çıkacak bazı oyunları sızdırmış olabilir. EpicDB adlı site, hafta başında Epic Games Store kataloğundan alınan bu bilgileri yayınladıktan kısa bir süre sonra erişime kapatıldı. Ancak bu hamleden önce bazı kullanıcılar yayınlanan listeyi çoktan almayı başarmıştı.

Bethesda, Sega, Sony, Square Enix ve diğer yayıncılara ait oyunların listesi ResetEra forumunda bir kullanıcı tarafından yayınlandı. Listeye göre bazı oyunlar Turok gibi kolayca ayırt edilebilirken, bazıları "Parkside" veya BioShock 4 gibi daha önce söylenen kod adları altında listelenmiş durumda.

Bununla birlikte listede henüz duymadığımız başka oyunlar da var. Bazı kullanıcılar "Momo"nun Final Fantasy 9'un yeniden yapımı olabileceğini, "Selma"nın ise Red Dead Redemption 1'in PC portu olabileceğini düşünüyor. "Utah" kod adının ise The Last of Us Part 2'nin piyasaya sürülmeye neredeyse hazır olduğu söylenen PC versiyonu olabileceği belirtiliyor.

Epic Games geçtiğimiz günlerde EpicDB gibi sitelerin yayınlanmamış oyunlar listesini taramasını engelleyen bir güncelleme yayınladı. Epic Games sözcüsü Brian Sharon The Verge'e yaptığı açıklamada, "Bu gece bir güncelleme yayınladık, böylece üçüncü taraf araçlar Epic Games Store kataloğundan yeni yayınlanmamış ürün başlıklarını ortaya çıkaramayacak" diyor.

Öte yandan, Sega'dan CurlyWurly ve Bethesda'dan Brownie gibi bilinmeyen kod adları altında listelenen pek çok başka oyunla birlikte, kullanıcıların hala çözmesi gereken pek çok gizemli oyun var.