En yeni teknolojiler onda!

Ağ üzerinde yüksek performans, düşük maliyet! ZyXEL'in yeni GS2200 switch ailesi Türkiye'de!<br />

En yeni teknolojiler onda!

Bağlantı teknolojileri alanında lider markalardan biri olan ZyXEL, ağ performansını yükselten, maliyet avantajlı yeni ağ anahtarı serisi GS2200'ü piyasaya sürdü. ZyXEL GS2200-24 ve ZyXEL GS2200-48 ağ anahtarlarından oluşan bu yeni seri, kullanıcılara üstün güvenlik, esnek erişim olanakları, gelişmiş trafik yönetimi gibi zengin özellikler sunuyor. ZyXEL Gigabit Switch 2200 serisi, küçük ve orta ölçekli şirketlerin en gözde ağ ürünlerinden biri olmaya aday.

Dünyanın lider bağlantı çözüm ve teknolojileri firması ZyXEL'in yüksek performanslarıyla öne çıkan Gigabit Switch 2200 serisi Türkiye'de. Üstün güvenlik, esnek erişim olanakları, güvenli 10/100/1000 bağlantı ve gelişmiş trafik yönetimi özellikleriyle öne çıkan ZyXEL Gigabit Switch 2200 serisi, GS2200-24 ve GS2200-48 ağ anahtarlarından oluşuyor. Bu yeni switch serisi, zengin özellikleri ve kullanım kolaylığı ile özellikle küçük ve orta ölçekli şirketlere yönelik uygun maliyetli bir çözüm olarak öne çıkıyor.

Yüksek performanslı switch mimarisi!
İşlevsellik ve özellik bakımından Layer 2 Gigabit Ethernet Switch segmentindeki rakiplerini zorlaması beklenen ZyXEL GS2200 serisi, bağlantı sağladığı ağların performansını önemli oranda yükseltiyor. Örneğin ZyXEL GS2200-24, kullanıcılara 56Gbps hızında tıkanmasız (non-blocking) switch fabric özelliği, saniyede 41,67 milyon paket iletme oranı ve wire-speed performansı sunuyor. Yüksek bant genişliğine ihtiyaç duyan çalışma guruplarına yönelik en iyi çözüm olan ZyXEL GS2200-48 ise, 100 Gbps tıkanmasız switch fabric, saniyede 74,4 milyon paket iletim oranı ve wire-speed performansı ile küçük ve orta ölçekli işletmelerin değişen ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılayabiliyor.

Gelişmiş Çok Katmanlı Güvenlik Koruması

Gelişmiş Çok Katmanlı Güvenlik Koruması

En yeni teknolojileri destekliyor
ZyXEL GS2200 serisi küçük ve orta ölçekli işletmeleri ilgilendiren VoIP, QoS, güvenlik ve network yönetimi gibi güncel konularda çok işlevsellik sağlayarak kurumların yeni teknolojilerden en iyi şekilde yararlanmasını sağlıyor. Bunun yanında gigabit omurga özelliğiyle yüksek bant genişliği tüketimi yapan uygulamalar için uygun network kapasitesine sahip olan GS2200 serisi, L2 anahtarlamanın yanı sıra, L3 routing özelliğine de sahip. Böylelikle tek bir cihaz üzerinden L2/L3 network platformunu sağlandığından, kurumların ekstra bir masrafı karşılaması gerekmiyor.

Gelişmiş Çok Katmanlı Güvenlik Koruması

Sıkı bir güvenlik korumasına sahip olan ZyXEL GS2200 serisi, Intrusion Lock özelliği ile davetsiz misafirleri engellerken; MAC Donması (MAC Freeze), Statik MAC İletimi (Static MAC Forwarding) ve MAC Filtrelemesi (MAC Filtering) özellikleriyle de MAC adres bazlı koruma sağlıyor. Serideki ürünler "802.1Q VLAN" özelliğiyle trafiği farklı sanal LAN'lara izole ederek kurumsal öneme sahip bilgileri de güvenlik altına alıyor. Çok katmanlı ACL (Multi-layer ACL) özelliği ise GS2200 serisinin Policy Management için L2/L3/L4 indikatörleri sağlayarak güvenlik koruması sunmasına imkan veriyor.

Üstün IP Management Teknolojisi

ZyXEL'e özgü bir yönetim teknolojisi olan iStacking™, geleneksel stacking'lerden farklı olan switch'leri web ara yüzü ile uzaktan yönetmek isteyen ağ yöneticilerine daha etkili ve esnek çözümler sunuyor. ZyXEL GS2200-24 ve ZyXEL GS2200-48, mesafe tanımaksızın kolay kurulum, gözetleme, sorun giderme ve 24 switch'i bir kerede tek bir IP üzerinden yönetebilme özelliğine sahip. Bununla birlikte ZyXEL GS2200 serisi kurumlara VLANs, CoS/QoS, Port Trunking, Rapid Spanning Tree, Port Güvenliği, RSTP (802.12), Güvenlik (Port Güvenliği, 802.1x Kimlik Denetleme), Network yönetimi gibi gelişmiş özellikler de sunuyor.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları