En nefret edilen 5 YouTube videosu!

YouTube'daki bu 5 video, internetteki herkesi çileden çıkarmayı başardı! İzleyin...

Nefret edilen 5 video!

İnternet, öfkemizi kusmamız veya birilerini yerden yere vurmamız için kusursuz bir yer. İnternette birilerinden nefret etmek, çok kolay. Tüm bunların en önemli hedeflerinden bir tanesi de videolar.

İnternette en hızlı yayılan içeriklerden biri, şüphesiz videolar. YouTube'da paylaşılan bazı videolar televizyonlarda yer alacak kadar kendisinden söz ettirirken, bazılarında "Beğenmedim" düğmesine basmak için can atıyoruz. Bu yazımızda YouTube tarihindeki gelmiş geçmiş en kötü 5 videoyu bir araya getirdik. Sonraki sayfalarımızda bu videoları izleyebileceksiniz.

5. Justin Bieber - Baby klibi

5. Justin Bieber - Baby klibi

İki milyondan fazla kişi, bu videoda kasten "beğenmedim" düğmesine basmış. Justin Bieber'in böylesine genç bir yaşta çoğumuzun sahip olmadığı şeyler sahip olması, ve ilginç saç şeklinin bunda rolü olabilir.

4. Rebecca Black - Friday klibi

4. Rebecca Black - Friday klibi

İzleyiciler tarafından "korkunç" olarak adlandırılan ve bu sonbaharda YouTube'dan kaldırılmasına ve tekrar yüklenmesine rağmen 256.999 negatif oy almayı başardı.

3. Jessi Slaughter

3. Jessi Slaughter

11 yaşındaki Jessi'nin küfürlü konuşmaları onu bir anda internetin en nefret edilen çocuğu haline getirmişti.

2. Rick Perry "Strong" Kampanyası reklamı

2. Rick Perry "Strong" Kampanyası reklamı

Ordudaki geyleri kızdıracak sözleriyle öne çıkan Rick Perry, şu an 435.000 "beğenmedim"i toplamış durumda.

1. "God is so good"

1. "God is so good"

Japonya'da meydana gelen tsunami felaketi hakkında konuşan ve bunun ateistler hakkında bir mesaj olduğunu iddia eden kız, tüm nefretleri üstüne çekmeyi başardı.

Orijinal video silinmiş de olsa, "beğenmedim" düğmesine basılma oranı, videodan ne kadar çok nefret edildiğini gözler önüne seriyor.

Okuyucu Yorumları